Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja nie mam litości dla takich facetów

a przez internet 100 zł mniej
i można sobie wybrać aptekę, w której odbierze się leki, więc będę mogła podejść, bo to kilka ulic od domu.
Nas czeka pierwsza imprezka za dwa miesiące i jeszcze nie wiem jak to rozegrać... tzn. zastanawiam się czy brać obie dziewczynki...
Może zawieziemy Zuzię do drugich dziadków...zobaczymy..

(w tym jest Prevenar, Rotarix i dodatkowa szczepionka na ospę)!!! Koszmar....
widać wykłady na temat zachowania na weselu nie poszły w las
ale męzuś ze stoickim spokojem pchnął samochodzik z cała swoją rodzinką i bagażami.. no i w drogę.. w Łodzi znów ze stoickim spokojem oznajmił mi, że "zgubiliśmy biegi" - tzn. nie da się zmienić biegu, gałka nie trzyma.. doturlaliśmy sie do jakiegoś parkingu, zajrzał pod maskę i oznajmił, że zgubilismy jakieś sruby i idzie ich szukać.. po chwili wrócił ze śrubami i kluczami - dorwał jakiegoś mechanika, bo samochód nam sie zepsuł obok trzech serwisów samochodowych;-) pozakrecał i w drogę.. ale byliśmy zdeterminowani, żeby dotrrzeć na to wesele
dodam, że przez cały tydzień mąż sprawdzał samochód u mechnika i wymieniał klocki, łozycka, gałki, płyny itp., żeby samochód na podróż był w pełni sprawny - J baaardzo o niego dba i od 3 lat (od kiedy go mamy) nigdy nam się nie zepsuł w drodze

ale nad tym pracujemy