Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tak przy okazji wczesniej nie moglam sie doszukac moich extra kilogramow a wczoraj jak nalozylam letnie ciuszki tokilogramy byly widoczne jak na dloni. Az mi sie lata odechcialo normalnie....:-(
MrsF ja bym sie nawet nie zastanawiala nad inna opcja niz samolot. Julek po raz pierwszy lecial tuz przed swoim drugim miesiacem i od razu przez Atlantyk. Z Zoska bedzie to samo - tyle, ze skonczy 2,5 miesiaca i bedzie leciec w druga strone. Maluchy super znisza loty - z ulka byla plakasa a cala podroz przespal. Jak karmisz pierwsia to juz wogole jest bajka:-)
, po operacji jeszcze w szpitalu nieprzyzwoite propozycje robilam (Rod byl z nami w szpitalu przez cale 4 dni i noce). No ale jak sie przeciwbolowe zaczely konczyc, i blizna po CC zaczela bolec jak nieszczescie, to mi przeszlo na jakis tydzien ale juz w nastepny tydzien...hmmm... relacje wrocily do normy 
ale jak jej się porządnie odbije to jakoś mogę ją położyć do łóżeczka...

:-) w sensie pozytywnym

.
:-)
:-)

:-):-):-):-):-)No chyba, że dłuuugo śpi to budzi się z rykiem z głodu, ale to wyjątkowa sytuacja. Wydaje mi się, że jest po prostu twardzielem - ani u lekarza nie płacze, ani przy prężeniu ;-)
) i pediatra, w czwartek gin a w piątek usg bioderek