reklama

Marcóweczki 2011

Dupsko mi urosło o rozmiar i cisną mnie moje spodnie ciążowe, myślę o kupnie nowych, bo w leginsach zimą zamarznę. Co sądzicie o tych? Może przynajmniej nie będą spadać, bo strasznie mnie to wnerwia w moich ciążówkach, że się pupy nie trzymają. Nawet teraz jak są mi przyciasne, to się zsuwają :baffled:
SPODNIE OGRODNICZKI CIĄŻOWE JEANS CIĄŻA L 40 (1337038719) - Aukcje internetowe Allegro

koncia niezłe gatki;-))) tu masz szelki to ci przynajmniej z tyłka nie zlecą;-)

reklama
Magdzior u tego samego sprzedawcy był ten zestaw? Ja u niego też obserwowałam długo:) później jak miała mi znajoma odsprzedać to nie było po co oglądać i dzisiaj znów do niego zajrzałam i widzę że cos mniej ma tych aukcji. Ale pewnie wystawi niebawem...

Koncia mierzyłam te spodnie i są bardzo fajne:) ja mam bez szelek i nie spadają z tyłka bo mają taką szeroką gumę.

Ostatnia edycja:
Jeny nie dosyć że ledwo patrze na oczy bo nie moc mnie ogarneła to jeszcze pochłaniam wszystko co mam pod reka z ciężkim sercem przeszłąm koło bananów ale PINKA znowu narobiła mi apetytu i poległam ide wstawić do mikrofali

zima,zima :-D i sposobu na nia niestety nie ma....
moj m. mial sprawe do zalatwienia w polsce i mial leciec teraz wieczorem a wrocic jutro wieczorem. Zawiezlismy go na lotnisko, samolot opozniony o 1,5 godz. tlumy na lotnisku, poczekalismy z nim chwile i wrocilismy do domu.
Wlasnie dzwonil zeby po niego przyjechac, bo nie maja samolotu (nie dolecialy z innych miejsc) i lot odwolany :crazy: i teraz trzeba przebukowywac dwa loty a i tak nie wiadomo czy nastepnym razem historia sie nie powtorzy ;/

koncia spodenki fajne, ja kupiłam sobie zwykłe, ale z taki sam jeans i świetnie się noszą, bardzo wygodne. Szelek się boję, bo mogą źle leżeć na gigantycznym biuście

kot-bed :)
CIMG5983.jpg

Ciagle mam nadzieje, ze jutro rano ujze informacje na stronie collegu, ze zajecia sa odwolane. Ale prezentacje na wszelki wypadek zrobilam :) jeszcze wypracowanko musze machnac... A zaraz Tap Modl obejzymy z dzidziolem.

Jakby mi odwolali te zajecia to skoczylabym na dzidziolkowe zakupy. Zrobie sobie liste co mi potrzeba.

A wlasnie, czy ktos z waszych znajomych lub Wy uzywalyscie takiej o to wanienki?
P8262_b_2.jpg

Zastanawialam sie nad stojakiem, ale za te 22 funty moge kupic cos jeszcze.

Mogę napisać ze jestem pierwsza??ha ha ha ??:szok: Co tak wcześnie skończyłyście pisanie???
Nawet nie mam co poczytać.....

Pobudka na siku i z powodu głodka!!!!:-( Takie nocne platanie się po domu zdarza się mi może raz na tydzień a dzisiaj to jest koszmar bo jestem jeszcze bardziej chora niż na początku. Jak mi to nie popuści to w piątek jadę do lekarza ale innego bo zdechnę na amen!!! Musialam sobie wszystko grzac w mikrofali- herbatkę i na szybko kiełbaskę z chlebkiem...a dusi mnie flegma której za chiny nie mogę odkaszleć :-(:-(- jestem już zmęczona. Mąż nakazał mi bezwzględne leżenie jutro w łóżku wiec możliwe ze się przy tym nie dorwie do kompa:(!!!!!!!!!!

Miłego dnia marcjaneczki:):-)
Ja wracam do eMka się wygrzewać:)

reklama
To i ja sie witam jako druga:tak:
terz juz od 5:00 nie spie bo tak mnie kregosłup boli ze wyleżeć nie mogę na dodatek cos mie kłuje w podbrzuszu ze ho ho wiec wstałam i oczywiscie cos zjec trzeba było.....

Milut ty jedz do tego lekarza bo po co masz sie meczyc......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry