reklama

Marcóweczki 2011

Mi wróżka kiedyś wyczytała w kartach ze będę mieć dwoje dzieci- parkę..ze będą to dzieci słońca bardzo szczęśliwe:) a tu zapowiadaj nam dwie dziewczynki:) wiec trzeba to wszystko dzielić na pół:)ale ja mimo wszystko wierze ze coś w tych rzeczach jest:)

ps.ktoś sie jeszcze śmiał ostatnio z rodziny ze może sie jednak okaże ze parka będzie:):)

reklama
milu nigdy nic nie wiadomo scany nie sa na 100% pewne bo zawsze mozna przegapic male jaderko lub dziurke zwlaszcza jesli masz dwoje tam w srodku...ja to nadal nie mam pewnosci ze moj szymon to nie amelka:-)

no to tak jak z moimi obawami:-) w przyszłym tyg idę na inne usg do innego lekarza i zobaczę, co ten mi powie, bo ostatnio dziewczynkę mój ginek widział, ale jak się zorientował, że wcześniej stawiał na chłopaka, to zdanie zmienił i twierdził, że jednak chłopak. dlatego przekonania nie mam:-)

no nic idę w kimono, bo oczka się kleją
jutro młody do przedszkola, a ja poprawiam prace, uczelnia i zaliczenia w weekend :eek:
dobrej nocki życzę!
no to trzymam kciuki za weekend.
Ja mam egzamin w sobotę o 18 ale nie wiem czy dam rade na niego jechać- boje sie ze mnie wytrzepie bo to 50km w dwie strony i źle się to dla mnie skończy...naprawdę ja już praktycznie nigdzie nie wychodzę:)

dobranoc :) wiesz co powiem ci ze ja nawet jestem zadowolona ze wczesniej na macierzynski poszlam bo nie wiem jak bym na tych bankietingach wyrobila pomiedzy stolami sie szwedac z takim brzuchem...jeszcze dobrze zeby nie bolal a jak zacznie to amen juz nic tylko siasc i plakac wiec uwazam ze to dobra decyzja jak na prace nie za biurkiem:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry