buziaczek1
Fanka BB :)
nio ja tez idem dobrej nocki pa!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Crazy Ty tu nas nie straszu nas tez niedługo zaczna sie rozpakowywac np nasze blizniaki
No tak serio to u nas to wlasnie blizniaki byly 35tc.Obiecuje wiecej zametu nie siac .Trzymajcie sie cieplutko i powodzenia zarowno wam jak i nam.
i powiedział zebym mu pkazaal gdzie trzymam rzeczy on torbę w razie co spakuje tylko był jeden problem co do tej torby??? jak ja oprócz szlafroka kapci i koszuli 1 nie mam nic
nawet pampusi dla małego nie wspomnę o spiochach itp......... wiec dzis ide na zakupy walizkowe i kumpela mi kosz wiklinowy dla małego przywiezie w razie co bo nawet łózeczka nie mam
ale mam nadzieje ze moj synuś tylko mamcie straszy,albo ze toprzepowiadajace tylko bo jeszcze z 3-4 tygodnie mógłby posiedziec.......... no nic zobaczymy
bo wszystko co mówiła było prawdą zgadła nawet zejestem w ciazy i powiedziała ze bedzie chłopczyk zdrowy silny ale mam na siebie uwarzac... powieziała mi tez o sprawach ie koniecznie miłych ,ale po to zebym mogła sie na nie przygotowac lub do nich nie dopuscic także od tej pory wierze........
- bezcenna
, a co tylko on może się wygłupiac ;-)
dawno tak ciepło nie było, ale za to ciemno jak w d* chyba straszne chmury muszą być. Jedyne czego nie lubię w odwilży, to że u nas tak woda stuka o parapet jakby była ulewa :-) usypia mnie to bardzo!