reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Scarletka - no wlasnie W. ma w przedszkolu zajęcia, ale rozmawiałam z logopedką i ona powiedziała, że on musi ćwiczyć i w domu i jeszcze na dodatkowych zajęciach, bo w przedszkolu to aż 1 raz na mieś mu wychodzą spotkania i to w 4osobowej grupie :( Też mówi, że on ma dopiero 3,5 roku więc dużo czasu na poprawę mowy ;) ale wiem jak trudno to mu idzie i chcielibyśmy jak najszybciej mu pomóc...
ola - o to mi się podoba coraz bardziej Wasz psiak :D nie podejrzewalam tej rasy o takie skłonności haha

edit:
rozmawialam z ginką i nakazala odstawić Sorbifer - żelazo natychmiast! Uff
mam zrobić morfologię i się zglosić z wynikiem, będzie kombinować

Futrzaczku pewnie nie ale moj M stwierdził ze wypadałoby zeby była;-)a ja go słucham bo nie mam doswiadczenia w tych sprawach:tak:
Scarletka a pamietasz jak ja na poczatku walczyłam z czerwonymi bablami?takze wiem co czujesz:tak:
Pastela bo Guliwer to wogole nie jest typowym przedstawicielem swojej rasy;-):-D co do tego zelaza to tak myslałam ze bedziesz musiała je odstawic,moze dostaniesz inne,ja biore ascofer i nawet zaparc po nim nie mam:tak:

taki zdechły dzien dzisiaj ze nawet moj pies poszedł spac do siebie;-) a ja lezakuje,zjadłam jogurt i toszke mdłosci przeszły ale co wstane to brzuch twardy:-( a zimno mi strasznie a czoło mam ciepłe,oby to nie łapało mnie chorobsko jakies....

ola to do łózka i odpoczywać jak innych planów nie ma, widzisz nawet pies ma cie gdzieś:-D

a ja idę na pierogi z mięskiem mojej teściowej:-) rozpuszcza mnie kobieta;-)

ola - no to do łóżeczka żeby żadne cholerstwo sie nie przywlekło:-) a co do choinki...to wyobraź sobie że masz świerzą i ciekawe jak miałaby dotrzymać do 26tego? :-) ja z tego co się orientuję to 6tego większość osób zwija choinkę ... my mamy dylemat bo nam nic się nie sypie więc motywacji do jej rozebrania nie ma:-)

skarletka
- ja przedwczoraj się tak objadłam pysznymi pierożkami z mięsem że było mi taaak dobrze że ojoj:-D smacznego:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry