reklama

Marcóweczki 2011

Papcia- a to skandal!!!!!!!!!!!! Rozbój w biały dzień...a kiedy szanowny sklep ma w planach go dostać??

Pinus- wcale sie nie dziwie ze na nic nie masz siły i ochoty:(

Ja tez jestem taka jak detka...a najgorsze jest to ze jutro mam egzamin w szkole mimo ze sesja dopiero po 20 stycznia to gościu wystartował wcześniej. Powinnam sie cieszyć ale nie wiem czy sie na niego wybrac..........

reklama
witam się i ja
za oknem leje jak z cebra... synka odstawiłam do szkoły,bo jednak jest zdrowy a temp. się już więcej nie pojawiła. Od rana rozebrałam choinkę,część rzeczy powynosiłam na strych i zniosłam torbę,także przygotowania do porodu czas zacząć:tak:

czesc pierwsza pierwsza eheheheh

a tak na poważnie to od wczoraj wieczora dokuczają mi skurcze brzuszne i krzyżowe na zmianę nie są mocne ale odczuwalne i nie regularne mąż spanikował wczoraj jak się zaczęło mi robić niedobrze:cool2: i powiedział żebym mu pokazała gdzie trzymam rzeczy on torbę w razie co spakuje tylko był jeden problem co do tej torby??? jak ja oprócz szlafroka kapci i koszuli 1 nie mam nic:no: nawet pampusi dla małego nie wspomnę o śpiochach itp......... wiec dziś idę na zakupy walizkowe i kumpela mi kosz wiklinowy dla małego przywiezie w razie co bo nawet łóżeczka nie mam :no: ale mam nadzieje ze mój synuś tylko mamcie straszy,albo ze to przepowiadające tylko bo jeszcze z 3-4 tygodnie mógłby posiedzieć.......... no nic zobaczymy

pinus nie martw się ja nawet koszuli jeszcze nie mam:-) ale tez chce już w przyszłym tygodniu wszystko skompletować tak w razie w

Pinka ładnie mnie pocieszasz:(eh no coz ja doskonale zdaje sobie sprawe ze teraz to moze byc tylko gorzej.Wspołczuje koszmarnej nocy i ranka,ja własnie leze i walcze z mdłosciami i głodna jestem choc niedawno jadłam sniadanie:(
Pastela no my to własnie mamy problem bo na wybrzezu to mało tych wystaw:( haha gruby by sie cieszył z wakacji ale on ma adhd wiec Twoje psy mogły by tego nie przezyc;)
Milutek ja kiedys ostro interesowałam sie wrozbami z kart,numerologia i feng shui ale to było baaardzo dawno temu ,mimo wszystko wierze ''w te rzeczy'';)

Pinka ale ty i wiele dziewczyn pracujecie, a ja poza opieką nad Piotrusiem, krzątaniną po domu, to tylko tą uczelnię mam do ogarnięcia:-) ale jednak nie powiem, żeby mi to szło jakoś specjalnie. mialam mgr pisać od października, to nawet nie tknęłam, bo bawię się ciąglę z tymi pracami semestralnymi, które mam z każdego przedmiotu:baffled: będę miała za swoje jak się młody urodzi.

pastelka u nas w przedszkolu 2 razy w tyg ma zajęcia pani logopeda. Już wcześniej wspominałam, że mój synek też wyraźnie nie mówi i zjada pewne literki. Pani, to od razu wyłapała, kazała przynieść zeszyt żeby mogła w nim notować rady i uwagi dla rodziców i teraz raz w tyg ma zajęcia indywidualne z Piotrusiem. Dla mnie fajna sprawa, bo nigdzie się z nim nie muszę włóczyć. Odetchnęliśmy z ulgą jak powiedziała, że źle nie jest, pracować wiadomo trzeba, ale wiele dzieci ze starszaków mówi gorzej. Ponoć mamy jeszcze sporo czasu na wszelkie korekty:tak:

Pinka ale ty i wiele dziewczyn pracujecie, a ja poza opieką nad Piotrusiem, krzątaniną po domu, to tylko tą uczelnię mam do ogarnięcia:-) ale jednak nie powiem, żeby mi to szło jakoś specjalnie. mialam mgr pisać od października, to nawet nie tknęłam, bo bawię się ciąglę z tymi pracami semestralnymi, które mam z każdego przedmiotu:baffled: będę miała za swoje jak się młody urodzi.

pastelka u nas w przedszkolu 2 razy w tyg ma zajęcia pani logopeda. Już wcześniej wspominałam, że mój synek też wyraźnie nie mówi i zjada pewne literki. Pani, to od razu wyłapała, kazała przynieść zeszyt żeby mogła w nim notować rady i uwagi dla rodziców i teraz raz w tyg ma zajęcia indywidualne z Piotrusiem. Dla mnie fajna sprawa, bo nigdzie się z nim nie muszę włóczyć. Odetchnęliśmy z ulgą jak powiedziała, że źle nie jest, pracować wiadomo trzeba, ale wiele dzieci ze starszaków mówi gorzej. Ponoć mamy jeszcze sporo czasu na wszelkie korekty:tak:

madzik ja mam zawsze pomysł.. na czekoladę:-D

sorry miałam edytować, a wyszło nie wiem, co wyszło:szok: proszę nie krzyczeć:-D

Mila- a umiesz cos wogóle na ten egzamin????????? jak sie czujesz na siłach to sie wybierz bedziesz miała z głowy a jak nie to zostańw domu bo po co sie męczyć i stresować nie potrzebnie.....
Wierka-to na waleta polecisz jak by co hahaah,ja tez choinke musze dzis rozebrac i czuję ze bedzie wielka afera bo moje dziecko jej rozbierac nie chce

Ola- mnie tez mdli nie martw sie skąd to paskudztwo sie bierze bo ja juz nie mam pojecia:no: maluch na żoładek tak uciskają czy co????
madzkim- no nie mam tez sie dziwie ahhah a to ja myslałam ze mąz na dłuższe dystanse smiga;-) najważniejsze ze w nocy bedzie....

ola - adhd, hmm nie widzialaś mojej labradorki w akcji :O to jest adhd do kwadratu, grubasek na pewno by się nie nudził, no i pewnie zgubił by kilka kg co nie wiem czy korzystnie wpłynęłoby na jego oceny na ringu ;P A Harryś jest miniaturowym, nieagresywnym kastratem ;) i nie zbyt chętnym do zabaw z Ziutką... woli obsikiwać moje krzaczki z kumplami

reklama
Pastela no fakt to labradorka;)my mamy sasiada labka to on ostatnio juz miał dosc naszego Guliwera bo on jest bardzo nachalny i nie rozumie odmowy;)
Pinka no mi to czeto zdarzaja sie takie sensacje z rana ,jeszcze faktem jest ze w koncu mam brzuch wyzej i dzidziol inaczej sie ulozył,a wczoraj tak fikała ze mam watpliwosci czy nadal jest głowa w doł bo ruchy miałam po obi bpkach na raz
Scarletka ja chciałam tez rozebrac choinke ale musze czekac do koledy czyli do 26stycznia:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry