• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Ten moj wariat byl nawet zazdrosny jak na nadgodziny do pracy chodzilam, stwierdzil, ze musze kogos miec, skoro pracuje 7 dni w tygodniu. Idiota. Teraz jakos sie uspokoil i sam lata w sobote do pracy. Moze kogos ma ;-) hehe

Kurde, musze ten zamek wymierzyc jakos.

reklama
Ruda obrączkę można zmniejszyć poprzez dodanie złota od środka, będzie grubsza ale dobra rozmiarowo albo poproś o zrobienie nowej z Twojej starej. Jest możliwość wstawienia też tzw. mostka albo możesz ją podtrzymywać pierścinkiem. Niestety jest niewielu jubilerów którzy to robią. Trzebaby było szukać jakiegoś jubilera starej daty. Minusem obrączek łączonych i ze wzorkami jest to że nie da się ich za bardzo zmniejszyć ani zwiększyć.

Futrzak w końcu nic nie kupiłam sobie, tylko zrobiliśmy zakupy spożywcze i szybko do domu bo takie miałam skurcze...

Papcia policja miała trochę racji że nie spisywali zeznań bo taki człowiek przedstawia papiery że jest chory i nic mu nie zrobisz. Miałam taką sytację: na studiach dorabiałam sobie w małym sklepiku osiedlowym który był połozony w takim szeregu sklepików. Jako że mieliśmy dowożony chleb wcześnie rano to już od 6 był otwarty jako jedyny a inne warzywniaki itd otwierali później. I którejś soboty wszedł do sklepu chłopak, zabarykadował drzwi i zarządał mieniędzy od klientek i odemnie. Zaczął straszyć więc wszystkie mu dały jakąś kasę i uciekły a jq z nim sama zostałam!!! Zaczął mi gadać ze albo oddam całą kasę albo zaciągnie mnie na zaplecze i weźmie sobie coś jeszcze, chciał natrętnie buziaka. A ja powiedziałam że nic mu nie dam, bałam się strasznie. Ktoś do niego zadzwonił więc wyszedł a ja zamknełam się od środka i wezwałam policję. Złapali go i dopiero zaczął się cyrk. On wykrzykiwał co mi zrobi jak wyjdzie itd. Ciągali mnie po komisariatach na zeznania, traktowali jakbym to ja była winna, potem go zamkneli na 3 miesiace i wyszedł sobie bo przedstawił papiery że jest umysłowo chory! Znajomy policjant opowiadał później że robił tak w całej Polsce i miał wiele spraw za sobą i pewnie dalej to robi...

Masala ja nie będę robiła usg 4D, poczekam te dwa miesiące i zobaczę maluszka na własne oczy. Pozatym szkoda mi pieniędzy...

Koncia ja panikowałam że mi się mała odwróciła pośladkowo i po 3 tygodniach przewróciła się normalnie. Cieszyłam się jak głupia a dzisiaj czuję że mnie znowu na dole kopie! Więc chyba dzieciaczki mają jeszcze dużo miejsca i się tak przewracają jak chcą!

Ostatnia edycja:
wyjmij ten zamek z drzwi i jak emek wroci niech jedzie kupic taki sam... chyba najprosciej bedzie
A teraz nie mysli, ze masz schadzki w domu jak go nie ma:PP??

Ewi ja zrobilam to usg 4d, nie zaluje ale nie wiem czy z drugim dzieckiem tez bym sie na nie zdecydowala... ja to potraktowalam na zasadzie jakiegos gadżetu

Ostatnia edycja:
Witam Was dziewczynki;)
Kolejny ponury i mokry dzien za oknem,a na chodniku lodowisko:(
Wpadam na chwilke tylko poczytałam i zaraz zmykam bo dzis juz musze posprzatac mieszkanko i ciasto zrobic bo M ma urodziny a jutro goscie wpadna;)
Miłego weekendu:)paaaaaa

Ewi, mala ma moze dlugie nogi i dlatego Cie kopie :) albo takie silne raczki ma :)

Haaaa, eMa. klucz zamknal normalnie drzwi!
Wrocil z pracy zadowolony jakis, a to na spacerek chce isc, a to na kawke. Cholera, nic tylko pociupcial w tej robocie :nerd:

Ide wlosy wyprostuje, gdzies skoczymy ludzi poogladac i kiciusiowi przysmaki sie skonczyly.

Agacina na pewno będzie długa bo i ja i M jesteśmy wysocy:)

Masala jakbym miała możliwość zrobienia za darmo albo za mniejszą cenę to bym pewnie zrobia z ciekawości:) a cena mojego gina mnie przeraża więc sobie odpuszczamy...

Witajcie kuleczki:)
Co tam dzisiaj ciekawego porabiacie?

My dzisiaj wstaliśmy przed 10:) to było totalne lenistwo:) i raptem po 20 min.nawiedzili nas moi teściowie na herbatkę i kawkę:) siedzielismy prawie 2 godz.potem sobie pomalutku odkurzylam parter.......teraz zbieram siły do egzaminu i drukuje ściągi :-)- o 17 wyjezdzam:)!

reklama
Aga- widzę u Ciebie noc przespana czy nie zależy tez dużo od Emka, jak u mnie- mój jak się po mnie wspina lub we mnie wtula to zawsze sie budze. A kołdra to juz nie wspomne- ten temat dopiero się teraz rozwiązał jak kupiłam ta 200x220:) a i tak czasem potrafi nią tak zmanipulować ze dla mnie jej brakuje ( łózko mamy 180). Mam wrazenie ze teraz na tym etapie to ja potrzebuje juz duzo przestrzeni luznej do spania- chocy po to żeby nogi móc podwinąć bo z wyprostowanymi spać nie mogę!!!

Pinus- niezła przygoda:) Ja miesiąc temu pojechałam do szkoły w tym szarym bezrękawniku co mam na zdjęciu (tym co pisałam ze pogrubia) i kolezanka w aucie mi mowi ze mam go na lewo- a ja sie upieram ze nie bo on ma takie przeszycia i szwy specjalne. Ona do mnie: a ta metka po lewej to tez tak specjalnie:):-D- musialam sie przebrać w aucie:) ha ha
Co do zakupów masz racje- lepiej zrobić puki ma sie sile- a ty najlepiej będziesz umiała przecież sobie skompletować taka swoja wyprawkę niż eMek potem miałby to w popłochu robić:)

Patik- nie dziękuje żeby nie zapeszać:):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry