reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Witam się i ja
Milutek POWODZENIA!
Wiecie co przeraża mnie to że lekarze kasują was dodatkowo za usg 4d :szok: przecież i tak zdzierają za wizyty... Jak by mi mój kazał zapłacić dodatkowo to bym mu chyba nakopała. My oglądamy dzidzię za każdym razem na 4d i normalnie, fajnie wyglądał jak miał jeszcze ogonek :-D kiedyś będzie miał super pamiątkę, bo każde usg dostajemy nagrane na płycie dvd :-) i zdjęcia wydrukowane do tego.

reklama
Masala, to nie ja pisałam o rozwodzie. Ja akurat w takie rzeczy nie wierzę. Przemka ciocia też zgubiła obrączkę a jest już prawie 30 lat po ślubie i nic się nie dzieje.

Koszmar, wpadli po starą kuchenkę w 4, wypili po drinku, nasmrodzili ćmikami i pojechali po nową... Nienawidzę papierosów! Zaraz wrócą z nową-używaną kuchenką. :wściekła/y:
Tylko spokojnie, raz nie zawsze...:hmm:

Obraczka sie znalazla!!! W smieciach.... Emek wrocil z pracy i zaczal szukac siedzac na podlodze i jeczac, ze od dzis koniec z wyrzucaniem jedzenia, bo potem obrzydliwie jest w tych smieciach grzebac.... W koncu zrezygnowany mowi, ze chyba nie ma...a po 2 minutach okrzym...mam znalazlem.. moja kochana obraczka bym cie ucalowal ale smierdzisz sosem czosnkowym:))) I jak tu go nie kochac...

My wlasnie wrocilismy z wczesnego obiadku w malej osiedlowej knajpce... Najadlam sie!! Nie ma co... placek po wegiersku byl pycha i nalesniki w sumie tez:) Zjedlismy z Emkiem po polowie swoich porcji zeby wiecej apetytow na raz zaspokoic... tu szczegolnie o mnie mowa:p

Teraz chwila przerwy i znow powrot do ksiazek;/ Nich to szlag...
Milutek powodzenia na egzaminie... ja niestety ide na ustne wiec nie mam co liczyc na sciagi;/ poza tym i tak nigdy nie umialam sciagac...

Witajcie Marcóweczki!

W końcu doczekałam sie przysłowiowej kanadyjskiej zimy. Lekki mróz i snieg, ale tak pada, ze świata przez okno nie widać, tak pięknie się zrobiło:)

Czytam Was na bieżąco, co jest nie małym wyczynem:).

Pozaglądałam też na inne wątki, czytam, czytam.....i nie wierzę LUTÓWKI zaczęły się rozpakowywać:szok: a na forum pojawiły się już Wrześnióweczki 2011...jejku za chwilę czas na nas. Normalnie mam straszka:szok:

hej kulki jak tam zdrowka i samoooczucie?? jakies fajne tematy dzisiaj podjete??:-) ja po wczorajszych rumiankowych herbatkach i wieczornej kompieli w WANNIE z CIEPLA A NIE GORACA WODA:-)spalam jak zabita:tak: nawet szybciej zasnelam niz m:) budzac sie dopiero przed 10 rano:) ku mojemu zdziwieniu te wszyctkie cuda niedziwy -dzialaja na bezsennosc ciazowa:) niesamowite...ale z drugiej strony komfort w wannie jest tylko podczas lezenia ale jak juz sie masz myc to masakra sie wyginac (jeszcze w takiej wyprofilowanej wannie) nic tylko prysznic na mycie i golenie... a wanny na lezenie...o tak:tak:

Milutek, powodzenia na egzaminie :)

Marta, moze poloz sie troszke.

Masala, w smieciach? Pewnie sie zagadal i wyrzucil, ale teraz bedzie jej dobrze pilnowal :-)

Ja dzis zrobilam pierwszy zakup do torby szpitalnej, piekne, czerwone reczniki, maly i duzy :-) Jutro rano podskoczymy do centrum handlowego to kupie juz niektore rzeczy i jakas kurteczke, bo dzis zobaczylam, ze moj plaszczyk calkowicie odslania mi brzuch :szok: az sie boje zrobic zdjecie w srode. chyba bedzie co porownywac.
Przeraza mnie to, ze bede musiala nosic te staniki do karmienia :-( a nie piekne normalne. Ale! tak sobie pomyslalam, ze i tak bede odciagac pokarm, to moge normalne nosic :-) ale bedzie pewnie ciezko do cyca sie dostac :-( yhhhh. Czuje sie nieatrakcyjna i fuj. Jutro kupie sobie jakies kosmetyki, hi

reklama
Ten pierwszy musze jakis shitowy kupic, bo nie wiem czy z rozmiarem trafie, a potem kupie jakis fajny :) na allegro widzialam takie z koronkami, moze zamowie to mi siostra przywiezie w kwietniu :-)

Do góry