Buziaczek podziel sie przepisem...
bede dozgonnie wdzieczna:-)
Ja przez ciaze stracilam zapal do chipsow, przed ciaza to jadlam minimum paczke 160 g dziennie... mialam takie swoje ulubione Walkers Sensation Sweet Thai Chili i smialo moge powiedziec, ze bylam uzalezniona, odkad jestem w ciazy nie moge na nie patrzec... ostatnio nawet przechodzac kolo nich w Tesco mowie do emka, ze fuj jak ja moglam je jesc, a on mowi, ze nie wierzy, ze nigdy nie sadzil, ze takie cos powiem... ja bylam w stanie blagac go prawie na kolanach zeby mi poszedl po chipsy jak jedna paczka to bylo za malo... a czesto byly np promocja 3 za 2 albo cos takiego to jak mialam trzy paczki to potrafilam trzy zjesc w jeden wieczor... Biedna moja watroba i stan cholesterolu
bede dozgonnie wdzieczna:-)Ja przez ciaze stracilam zapal do chipsow, przed ciaza to jadlam minimum paczke 160 g dziennie... mialam takie swoje ulubione Walkers Sensation Sweet Thai Chili i smialo moge powiedziec, ze bylam uzalezniona, odkad jestem w ciazy nie moge na nie patrzec... ostatnio nawet przechodzac kolo nich w Tesco mowie do emka, ze fuj jak ja moglam je jesc, a on mowi, ze nie wierzy, ze nigdy nie sadzil, ze takie cos powiem... ja bylam w stanie blagac go prawie na kolanach zeby mi poszedl po chipsy jak jedna paczka to bylo za malo... a czesto byly np promocja 3 za 2 albo cos takiego to jak mialam trzy paczki to potrafilam trzy zjesc w jeden wieczor... Biedna moja watroba i stan cholesterolu

ja nie znam tych nazw popolskiemu ...mam jeszcze te przyprawy w szfce to popatrze i cos wam sklece - tylko nie obiecuje ze to po polsku bedzie bo nie pamietam co pisze na opakowaniach bo to sa takie ciapackie woreczki - jesli wiecie co mam na mysli
o masala edynburg airport zamkniety przez snieg
a ty do pl lecisz z tamtad?