reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Ten moj wariat byl nawet zazdrosny jak na nadgodziny do pracy chodzilam, stwierdzil, ze musze kogos miec, skoro pracuje 7 dni w tygodniu. Idiota. Teraz jakos sie uspokoil i sam lata w sobote do pracy. Moze kogos ma ;-) hehe

Kurde, musze ten zamek wymierzyc jakos.

reklama
Ruda obrączkę można zmniejszyć poprzez dodanie złota od środka, będzie grubsza ale dobra rozmiarowo albo poproś o zrobienie nowej z Twojej starej. Jest możliwość wstawienia też tzw. mostka albo możesz ją podtrzymywać pierścinkiem. Niestety jest niewielu jubilerów którzy to robią. Trzebaby było szukać jakiegoś jubilera starej daty. Minusem obrączek łączonych i ze wzorkami jest to że nie da się ich za bardzo zmniejszyć ani zwiększyć.

Futrzak w końcu nic nie kupiłam sobie, tylko zrobiliśmy zakupy spożywcze i szybko do domu bo takie miałam skurcze...

Papcia policja miała trochę racji że nie spisywali zeznań bo taki człowiek przedstawia papiery że jest chory i nic mu nie zrobisz. Miałam taką sytację: na studiach dorabiałam sobie w małym sklepiku osiedlowym który był połozony w takim szeregu sklepików. Jako że mieliśmy dowożony chleb wcześnie rano to już od 6 był otwarty jako jedyny a inne warzywniaki itd otwierali później. I którejś soboty wszedł do sklepu chłopak, zabarykadował drzwi i zarządał mieniędzy od klientek i odemnie. Zaczął straszyć więc wszystkie mu dały jakąś kasę i uciekły a jq z nim sama zostałam!!! Zaczął mi gadać ze albo oddam całą kasę albo zaciągnie mnie na zaplecze i weźmie sobie coś jeszcze, chciał natrętnie buziaka. A ja powiedziałam że nic mu nie dam, bałam się strasznie. Ktoś do niego zadzwonił więc wyszedł a ja zamknełam się od środka i wezwałam policję. Złapali go i dopiero zaczął się cyrk. On wykrzykiwał co mi zrobi jak wyjdzie itd. Ciągali mnie po komisariatach na zeznania, traktowali jakbym to ja była winna, potem go zamkneli na 3 miesiace i wyszedł sobie bo przedstawił papiery że jest umysłowo chory! Znajomy policjant opowiadał później że robił tak w całej Polsce i miał wiele spraw za sobą i pewnie dalej to robi...

Masala ja nie będę robiła usg 4D, poczekam te dwa miesiące i zobaczę maluszka na własne oczy. Pozatym szkoda mi pieniędzy...

Koncia ja panikowałam że mi się mała odwróciła pośladkowo i po 3 tygodniach przewróciła się normalnie. Cieszyłam się jak głupia a dzisiaj czuję że mnie znowu na dole kopie! Więc chyba dzieciaczki mają jeszcze dużo miejsca i się tak przewracają jak chcą!

Ostatnia edycja:
wyjmij ten zamek z drzwi i jak emek wroci niech jedzie kupic taki sam... chyba najprosciej bedzie
A teraz nie mysli, ze masz schadzki w domu jak go nie ma:pP??

Ewi ja zrobilam to usg 4d, nie zaluje ale nie wiem czy z drugim dzieckiem tez bym sie na nie zdecydowala... ja to potraktowalam na zasadzie jakiegos gadżetu

Ostatnia edycja:
Witam Was dziewczynki;)
Kolejny ponury i mokry dzien za oknem,a na chodniku lodowisko:(
Wpadam na chwilke tylko poczytałam i zaraz zmykam bo dzis juz musze posprzatac mieszkanko i ciasto zrobic bo M ma urodziny a jutro goscie wpadna;)
Miłego weekendu:)paaaaaa

Ewi, mala ma moze dlugie nogi i dlatego Cie kopie :) albo takie silne raczki ma :)

Haaaa, eMa. klucz zamknal normalnie drzwi!
Wrocil z pracy zadowolony jakis, a to na spacerek chce isc, a to na kawke. Cholera, nic tylko pociupcial w tej robocie :nerd:

Ide wlosy wyprostuje, gdzies skoczymy ludzi poogladac i kiciusiowi przysmaki sie skonczyly.

Agacina na pewno będzie długa bo i ja i M jesteśmy wysocy:)

Masala jakbym miała możliwość zrobienia za darmo albo za mniejszą cenę to bym pewnie zrobia z ciekawości:) a cena mojego gina mnie przeraża więc sobie odpuszczamy...

Witajcie kuleczki:)
Co tam dzisiaj ciekawego porabiacie?

My dzisiaj wstaliśmy przed 10:) to było totalne lenistwo:) i raptem po 20 min.nawiedzili nas moi teściowie na herbatkę i kawkę:) siedzielismy prawie 2 godz.potem sobie pomalutku odkurzylam parter.......teraz zbieram siły do egzaminu i drukuje ściągi :-)- o 17 wyjezdzam:)!

reklama
Aga- widzę u Ciebie noc przespana czy nie zależy tez dużo od Emka, jak u mnie- mój jak się po mnie wspina lub we mnie wtula to zawsze sie budze. A kołdra to juz nie wspomne- ten temat dopiero się teraz rozwiązał jak kupiłam ta 200x220:) a i tak czasem potrafi nią tak zmanipulować ze dla mnie jej brakuje ( łózko mamy 180). Mam wrazenie ze teraz na tym etapie to ja potrzebuje juz duzo przestrzeni luznej do spania- chocy po to żeby nogi móc podwinąć bo z wyprostowanymi spać nie mogę!!!

Pinus- niezła przygoda:) Ja miesiąc temu pojechałam do szkoły w tym szarym bezrękawniku co mam na zdjęciu (tym co pisałam ze pogrubia) i kolezanka w aucie mi mowi ze mam go na lewo- a ja sie upieram ze nie bo on ma takie przeszycia i szwy specjalne. Ona do mnie: a ta metka po lewej to tez tak specjalnie:):-D- musialam sie przebrać w aucie:) ha ha
Co do zakupów masz racje- lepiej zrobić puki ma sie sile- a ty najlepiej będziesz umiała przecież sobie skompletować taka swoja wyprawkę niż eMek potem miałby to w popłochu robić:)

Patik- nie dziękuje żeby nie zapeszać:):-)

Do góry