cliford
Fanka BB :)
Hello mamuśki!!!
Od rana powojowałam trochę na mieście...dokupiłam wypełnienie pościeli dla Wiktora i sobie gatki wyszczuplające na zaraz "po" ;-) i powiem szczerze ,ze to dźwiganie ( bo jeszcze zrobiłam zakupy typu jogurty,serki itd do domu) na dobre mi już nie wychodzi
brzuch ciągnie...ale Wiktor bryka więc choć tu jestem spokojna...
A Wy się tak kochane nie rozkręcajcie z tymi porodami bo zawału dostanę ...jeszcze mamy do cholibki czas!!! Czy nie????!!!!

człowiek chciałby się spakować patrząc na to wszystko ale kurka torby nie mam

Dobra lecę jakiś obiad zrobić bo zaraz reszta towarzystwa się zjawi.....
Papciarku...ale kochana ja mam już wszystko poprane i poprasowane i poukładane
;-);-)
Malinka...wow ale emocje tu wczoraj zapewniłaś co niektórym :-) może dobrze ,że nie wchodziłam bo sama bym urodziła
Koncia..jak tam egzamin?? głowa do góry - szkoła to tylko szkoła ;-)
Erwina...no to powodzenia i staraj się wypocząć przez ten czas!!
MAgnolia...no widzę ,że i Twoja dzidzia niecierpliwa;-)....odpoczywaj i wrzuć na luz z tą szkołą!!!
Agnes...Ty się tak nie śpiesz tylko trzymaj to swoje szczęście w sobie jak najdłużej!!
;-)
MAdzkim..niestety wczoraj nie było ziemniaków :-( gdyż ani jednego się nie stwierdziło ...zaś dziś pyzy ze śliwkami i cynamonem ;-)
Od rana powojowałam trochę na mieście...dokupiłam wypełnienie pościeli dla Wiktora i sobie gatki wyszczuplające na zaraz "po" ;-) i powiem szczerze ,ze to dźwiganie ( bo jeszcze zrobiłam zakupy typu jogurty,serki itd do domu) na dobre mi już nie wychodzi

brzuch ciągnie...ale Wiktor bryka więc choć tu jestem spokojna...A Wy się tak kochane nie rozkręcajcie z tymi porodami bo zawału dostanę ...jeszcze mamy do cholibki czas!!! Czy nie????!!!!

człowiek chciałby się spakować patrząc na to wszystko ale kurka torby nie mam

Dobra lecę jakiś obiad zrobić bo zaraz reszta towarzystwa się zjawi.....
Papciarku...ale kochana ja mam już wszystko poprane i poprasowane i poukładane
;-);-)Malinka...wow ale emocje tu wczoraj zapewniłaś co niektórym :-) może dobrze ,że nie wchodziłam bo sama bym urodziła

Koncia..jak tam egzamin?? głowa do góry - szkoła to tylko szkoła ;-)
Erwina...no to powodzenia i staraj się wypocząć przez ten czas!!
MAgnolia...no widzę ,że i Twoja dzidzia niecierpliwa;-)....odpoczywaj i wrzuć na luz z tą szkołą!!!
Agnes...Ty się tak nie śpiesz tylko trzymaj to swoje szczęście w sobie jak najdłużej!!
;-)MAdzkim..niestety wczoraj nie było ziemniaków :-( gdyż ani jednego się nie stwierdziło ...zaś dziś pyzy ze śliwkami i cynamonem ;-)
ale wziełam znów nospe i Mg jak nie prezjdzie znów na KTG pojade....Ech...Ps. te skurcze nie bolą jakoś masakrycznie wiec sie za bardzo nie martwie...

. Następnym razem dawajcie takiej ostrzeżenie (karteczki pod profilem danej osoby) i oznaczcie jako SPAM;-)