reklama

Marcóweczki 2011

Hello mamuśki!!!

Od rana powojowałam trochę na mieście...dokupiłam wypełnienie pościeli dla Wiktora i sobie gatki wyszczuplające na zaraz "po" ;-) i powiem szczerze ,ze to dźwiganie ( bo jeszcze zrobiłam zakupy typu jogurty,serki itd do domu) na dobre mi już nie wychodzi:no::no: brzuch ciągnie...ale Wiktor bryka więc choć tu jestem spokojna...

A Wy się tak kochane nie rozkręcajcie z tymi porodami bo zawału dostanę ...jeszcze mamy do cholibki czas!!! Czy nie????!!!!:sorry::sorry::confused::confused::hmm: człowiek chciałby się spakować patrząc na to wszystko ale kurka torby nie mam:eek::eek:

Dobra lecę jakiś obiad zrobić bo zaraz reszta towarzystwa się zjawi.....

Papciarku
...ale kochana ja mam już wszystko poprane i poprasowane i poukładane :tak:;-);-)

Malinka...wow ale emocje tu wczoraj zapewniłaś co niektórym :-) może dobrze ,że nie wchodziłam bo sama bym urodziła:-D

Koncia..jak tam egzamin?? głowa do góry - szkoła to tylko szkoła ;-)

Erwina
...no to powodzenia i staraj się wypocząć przez ten czas!!

MAgnolia...no widzę ,że i Twoja dzidzia niecierpliwa;-)....odpoczywaj i wrzuć na luz z tą szkołą!!!

Agnes...Ty się tak nie śpiesz tylko trzymaj to swoje szczęście w sobie jak najdłużej!!:tak:;-)

MAdzkim..niestety wczoraj nie było ziemniaków :-( gdyż ani jednego się nie stwierdziło ...zaś dziś pyzy ze śliwkami i cynamonem ;-)

reklama
Dla odmiany dzis mnie brzuch boli i twardnieje,jak leze jest lepiej a jak tylko wstane to zaraz tak jakby mi go ktos od srodka zasysał.Mimo wszystko udało mi sie złozyc choinke i teraz gotuje kopytka.

a czy ktoras nasza moderatorka widziała co jest na watku wiadomosci ze szpitali?

Wredniak dobrze, że z mamą lepiej, nie denerwuj się :*

Also nie dzwoniłam, jutro mogę iść jakby co.. ale jest ok :)

Papcia prasuj prasuj śpiochu ;)

Koncia to duża zaleta jak umiesz się tak zdystansować i wyluzować, a wychodzi tylko na dobre - super!!

Wierka tylko niech znowu Cię nie rozłoży, weź za wczasu jakiego czocha albo inne zdrowe cudo ;)

Clifordzik jak Ty jeszcze masz siłę latać po sklepach, to masz czas ;) Dla mnie wyczynem jest zejście po schodach i dojście do auta, sapię jak parowóz hahahahaha

Olusia daj się mężowi wykazać, a sama odpoczywaj i oddychaj :*

Marta dołączam do dziewczyn - usuń proszę izeczkę z porodówki i tą białą panią powyżej ;)

A ja się objadłam jak smok ;p Jasio pofikał, a jak tata dawał mu buziaka to wycisnął w to miejsce kolanko do całowania (:) Czuję, że będziemy mieli niezłego przytulaska, wystarczy, że położę rękę na brzuch to się zaraz wtula i wypina ;)
Wyprawa do teściów odwołana, nie mam siły, eMek pojechał sam na chwilke..

Ostatnia edycja:
Vetko fenoterolu ani innych Bagonistów powiedzieli ze nie dadzą bo moja szyjka już sie skróciła i jakby coś sie działo to macica potem mogłaby niezareagować poprawnie, też mi się wydawało ze zaordynują ale lekarz wyjaśnił mi dlaczego nie.
Póki co 5 z egzaminu dodało mi sił:-D ale nie na długo bo teraz znów leże i mam skurcze:wściekła/y: ale wziełam znów nospe i Mg jak nie prezjdzie znów na KTG pojade....Ech...Ps. te skurcze nie bolą jakoś masakrycznie wiec sie za bardzo nie martwie...:baffled:

:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2: Mam pytanie...
Szukam polonistki ;D lub mamy, która zna się na bajkach terapeutycznych

Gratulacje 5 magnoliaa!!!:laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Olu dopiero siadłam bo wcześniej na wizycie byłam;-):tak:. Porządek zrobiłam i PW wtrącającym wysłałam :angry:. Następnym razem dawajcie takiej ostrzeżenie (karteczki pod profilem danej osoby) i oznaczcie jako SPAM;-):tak:.
Magnoliaa, gratuluję świetnej oceny i widzisz, nie trzeba było się denerwować;-):-).

reklama
Dziewczyny wy mnie nie straszcie, błagam, żadnymi akcjami porodowymi. Przecież lutego jeszcze nawet nie ma :sorry: Już porod Migotki dał mi mocnego kopa w du..ę i ostro wzięłam się za przygotowania, ale chyba jeszcze nie jest mi to pisane, bo od wczoraj jesteśmy bez wody :szok::wściekła/y: AAAAAAA!!!!! W domu nic zrobić nie mogę, nawet lenić się na kanapie, bo przecież od toalety też jestem odcięta.. No to spędzam większość dnia w miejscach publicznych.. Administracja udziela jedynie informacji, że wody nie będzie do odwołania.. Ech, chyba przyjdzie mi się wyprowadzać z Wrocławia do mamy..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry