Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej. Co do farbowania wlosow tez pytalam o to lekarza oraz fryzjerke, oboje powiedzieli zeby byla to naturalna farba bez tych wszystkich amoniakow itd i bedzie ok![]()
Chyba dzisiaj jest dzien do spania bo ja ledwo widze na oczy, pojawily mi sie mdlosci, odrzucilo od papierosow i mam strasznego dola nie majac konkretnego powodu do takiego nastroju
achh te hormony![]()
a że od papierosów odrzuciło, to akurat baaaardzo dobrze
oby tak dalej
.Ze wstydem przyznaję, że przed ciążą paliłam. Niewiele, ale jednak. A potem sama wiadomość o ciąży wystarczyła, żeby zupełnie odstawić to paskudztwo. I nawet o tym nie myślę. Co więcej - tak mi papierosy przeszkadzają, że Małż dostał stanowczy nakaz szybkiego rzucenia. Nigdy nie paliliśmy w domu, co najwyżej na tarasie, a teraz nawet tego mu nie wolno, bo mi przeszkadza zapach. Zapalić może co najwyżej w pracy, a i to odpowiednio wcześniej, jeżeli mamy się widzieć od razu w domku i nie zdążyłby wziąć prysznica przed moim przyjściem. Straszna terrorystka się zrobiłam, a on nawet okiem nie mrugnie.