Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to dopiero będzie impra no i dobrze że catering, bo samemu gotować dla takiej gromady to dopiero wyzwanie
ale i tak marzy mi się pójść do restauracji i się relaksować tym dniem a nie latać jak szalona - tylko skąd wziąć kasę???Scarletka- kuszące propozycje...moj pstrag był przyprawiony raptem tylko soląa eMek ful przyprawy + wino!!
wezmę sobie wszystko do serca![]()

Pierwsze chrzciny robiliśmy w restauracji i te też tak będą wyglądać. Raz się człowiek może porządnie ubrać, wymalować i odsapnąć przy stole, a niech inni go obsługują. Nie wyobrażam sobie wyprawiania takiej imprezy u siebie w domu, z dwójką dzieci na głowie
Jeszcze przed chrztem padłabym trupem.Patik jakbym miała kasę to bym mogła i na 60 osób zrobić ale wydać tak ooo 4 tysiace na obiad i jakieś dwie przystawki i posiedzieć kilka godzin to dla mnie za drogo a niestety nikt taniej tego nie zorganizuje... No i tu by się ten wspominanywcześniej dom przydał hehe

:-) kurde ile to sie trza nameczyć żeby chłopa do sexu namówić normalnie nie do pomyślenia a już tekst typu jeny ja ją moge już teraz po głowie pukać jak jest tak nisko to mnie powala bo odchodzenie wód w trakcie to już normalka kurde chyba za dużo amerykańskich filmów sie naoglądał:-)ale przynajmnie udało mi sie zasnąć i popsałam do11 do 12poleżałam i teraz sie obijam dopiero wstawiłąm kurczaka na obiad i już taki syf sie w chacie zrobił że musze znowu sprzatać