reklama
futrzakowa
yea! to ja!
moze zwleke swoj zadepk i sie przejade tylko jeszcze chwile odsapnebo boli mnie spojenie łonowe wrrrr...
malinka mocno sciskam i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&
małymi kroczkami i powolutku i nie będzie tak bolało

cliford
Fanka BB :)
MAlinka....Trzymam mocno kochana kciuki za Ciebie i Jasia!!!!!!!!!!!!
buziaczek1
co do tego wychodzenia to ja bym sie z toba ewe przeszla zebys miala towarzystwo :-)ale boje sie ze pozniej do mnie pod gore do bloku nie wyjde juz bo spojenie mi w wypadnie z ciala :-)i skurcze mnie by zabily bo nawet ze smieciami ciezko mi sie z mieszkania ruszyc juz:-(
futrzaczku - kochana nie rodz wczesniej ale w terminie.... tak mi sie tylko przypomnialao to napisalam:-)
futrzaczku - kochana nie rodz wczesniej ale w terminie.... tak mi sie tylko przypomnialao to napisalam:-)
Aaaaaa nasza malinka bedzie niedlugo Jasia tulila, ciekawe jaki z niego duży chłopczyk..
Justysia mnie tez czepiaja sie infekcjie bierz tabletki i nic sie nie bój. Lecę do sklepu..pewnie po powrocie jakieś gratulacje będę musiała napisać hihi
Justysia mnie tez czepiaja sie infekcjie bierz tabletki i nic sie nie bój. Lecę do sklepu..pewnie po powrocie jakieś gratulacje będę musiała napisać hihi
futrzakowa
yea! to ja!
no nic...czas się umyć, ubrać, z psem na spacer i troszkę popracować:-)
do zobaczenia później:-) jak Malinka da znać to też dam wam znać:-) choć pewnie troszkę potrwa zanim się na tyle ogarnie by wysłać smska:-)
do zobaczenia później:-) jak Malinka da znać to też dam wam znać:-) choć pewnie troszkę potrwa zanim się na tyle ogarnie by wysłać smska:-)
futerko malymi kroczkami jak gejsza lub pingwin :-) no ale niestety tak teraz chodze
buziaczek eh szkoda ze tak daleko mieszkasz chetnie bym sie z toba wybrala na spacerek nawet po tym deszczu u was pospacerowala ;-) bo jak to mowia w kupie razniej kupy nic nie ruszy
buziaczek eh szkoda ze tak daleko mieszkasz chetnie bym sie z toba wybrala na spacerek nawet po tym deszczu u was pospacerowala ;-) bo jak to mowia w kupie razniej kupy nic nie ruszy

kiniorek91
futrzakowa dla mnie to jest katorga jak ja już wyspana a na zegarku nawet nie połowa spania za mną 
Justysia u mnie co chwila grzybicę znajdują. Od początku ciąży 4 czy 5 razy miałam leki na grzybicę i co? I po 2 tygodniach znowu mi przepisywała bo niby nie wyleczona była ;/ A leki po 40zł wychodziły. W szpitalu dostałam Gynoflor. Paskudztwo bo się nie wchłaniało i po rozpuszczeniu na bieliźnie były takie grudki ... bleah ... ;/ Ale pomogło bo nic mi się nie dzieje. Ale oczywiście moja ginka na ostatniej wizycie powiedziała, że znowu coś się dzieje. I mi jednorazowy krem chciała wcisnąć znowu za 40zł że niby po jednej aplikacji miało mi przejść
Coś mi nie pasowało w tym. Zapytałam się bratowej, mojej mamy, ciotki co o tym sądzą i zgodnie stwierdziłyśmy że to nowy lek jakiś i pewnie przepisuje bo mają umowę z firmą. Już raz tak wykupiłam na grypę lek i g**no mi pomogło że się tak wyrażę 
Justysia u mnie co chwila grzybicę znajdują. Od początku ciąży 4 czy 5 razy miałam leki na grzybicę i co? I po 2 tygodniach znowu mi przepisywała bo niby nie wyleczona była ;/ A leki po 40zł wychodziły. W szpitalu dostałam Gynoflor. Paskudztwo bo się nie wchłaniało i po rozpuszczeniu na bieliźnie były takie grudki ... bleah ... ;/ Ale pomogło bo nic mi się nie dzieje. Ale oczywiście moja ginka na ostatniej wizycie powiedziała, że znowu coś się dzieje. I mi jednorazowy krem chciała wcisnąć znowu za 40zł że niby po jednej aplikacji miało mi przejść
Coś mi nie pasowało w tym. Zapytałam się bratowej, mojej mamy, ciotki co o tym sądzą i zgodnie stwierdziłyśmy że to nowy lek jakiś i pewnie przepisuje bo mają umowę z firmą. Już raz tak wykupiłam na grypę lek i g**no mi pomogło że się tak wyrażę 
papcia
Mamunia Lenuśki
no w końcu sie pobudziły spiochy i wiecie co nie wychodzcie jak nie musicie jest za**** zimno dobrze że tylko w 1strone musiałam jechać busem kużwa te szczeniary za grosz taktu nie maja ścisk jak cholercia biedna papcia zduszona trzymałam brzuch lasce prawie na kolanach myslicie że zeszła?! no ale cóż 14latki mają prawo byc odrana przemęczone
Jest po10czyli Jasiu już prawie na tej stronie brzucha&&&&&&&
a wiecie co ja tak sie od rana ogladam w lustrze i nie wiem czy mi brzuch czasem nie opadł hmm zapytam m jak sie obudzi co on na to
zaraz włącze pranie bo m przytaśtał rano paczke z pościelą dla małej więć trza ją uprac dla laleczki jestem ciekawa czy szanowny szwagier w końcu mi materac dotośta dzisiaj
Futrzak i reszta po36tc już tak bardzo kopniaków sie nie czuje jak już to przesówania sie pod ręką więc sie nie martwić!!!
Jest po10czyli Jasiu już prawie na tej stronie brzucha&&&&&&&
a wiecie co ja tak sie od rana ogladam w lustrze i nie wiem czy mi brzuch czasem nie opadł hmm zapytam m jak sie obudzi co on na to
zaraz włącze pranie bo m przytaśtał rano paczke z pościelą dla małej więć trza ją uprac dla laleczki jestem ciekawa czy szanowny szwagier w końcu mi materac dotośta dzisiaj
Futrzak i reszta po36tc już tak bardzo kopniaków sie nie czuje jak już to przesówania sie pod ręką więc sie nie martwić!!!
reklama
buziaczek1
EWE - ja tez tak chodze:-) no coz ale wiekszych krokow sie zrobic nie da
a ja bym po krakowie pochodzila i na pifko za 7 zl pod parasolki znowu poszla na rynku jak ...ile to lat temu bylo???
juz nawet nie pamietam mam teraz 26 ...to bylo gdzies na pierwszym...nie na drugim roku... kurka ...dawno strasznie...
a co do infekcji to ja moge sie pochwalic ze jeszcze nigdy w zyciu zadnej infekcji tam na dole nie mialam
o moje prezenty dla dzieciaczkow kumpeli przyszly...teraz byle do piatku i ja odwiedze
ze spakowana torba na tylach pojedziemy:-)
a ja bym po krakowie pochodzila i na pifko za 7 zl pod parasolki znowu poszla na rynku jak ...ile to lat temu bylo???
juz nawet nie pamietam mam teraz 26 ...to bylo gdzies na pierwszym...nie na drugim roku... kurka ...dawno strasznie...a co do infekcji to ja moge sie pochwalic ze jeszcze nigdy w zyciu zadnej infekcji tam na dole nie mialam

o moje prezenty dla dzieciaczkow kumpeli przyszly...teraz byle do piatku i ja odwiedze