Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niech sam sobie jeździ...

. W domku się wietrzy, remont werandy w końcu widać, że posuwa się do przodu - może nawet do poniedziałku się skończy ... więc dziś rozłożę w końcu łóżeczko, bo najgorsze, brudzące prace już za nami :-), tylko eMek musi dywan wypra wieczorem ;-)
jak wyjdzie to wrzucę Wam przepis, bo zapowiada się dobrze 
witajcie ja dzis poki co mam dosc zalatany dzionek byl u nas dzis pan geodeta jakies koncowe pomiary robil do odbioru domu jak tylko sie ogarne to wrzuce wam zdjecia na watek wyprawkowy![]()
, a na efekt ciacha własnej inspiracji czekam z niecierpliwością, ja póki co w fazie przygotowań ciasta jabłkowego z przepisu tulipka - ale jak to ja musiałam coś zmienić w przepisie i się okaże co z tego wyjdzie;-)
smacznej wyżerki:-)
;-)
a z kąpielą to nigdy na głodnego bo jest ryk
ale też nie bezpośrednio po jedzeniu, u nas wychodziło różnie ale powiedzmy z godzinkę czekaliśmy