reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Papcia- pieluchy cudowne juz sobie wyobrażam dupsko Lenki w nich ahhahah eeeeeeeeee nie rozkreci sie na 100% przejdzie..............
Harsh- no tak czy siak czekac trzeba:-p oby nie za długo bo moja skóra juz jest na wykonczeniu i ja tez...........:-D:-D:-D

reklama
ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁooooooooo Harsh ceny które podałaś mnie dobijają, ja znalazłam w jakimś polskim sklepie na promocji ze 100zł przeceniony na ........... 98 zł i z 95 na 93,10 :szok::no:. Co to w ogóle za promocja :sorry2: No to po prostu bez porównania ...

A dziewczyny czy wasze rozstępy też z rana blade a po całym dniu mega czerwone??? Czy to znaczy, że cały czas się powiększają??? :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Kur******* :wściekła/y::sorry2: czemu wszyscy mnie wkurzają, z miejsca na miejsce mnie przestawiają, bo każdemu przeszkadzam, jak se siadłam przy kompie, to też źle, bo cały dzień przy nim siedzę a pierwszy raz na dłużej dziś usiadłam na dupsku, no rzesz :dry:

Ostatnia edycja:
Super Harsh dzięki :-)
Z tego polskiego sklepu to też czas oczekiwania jest do dwóch tygodni więc żaden problem z czekaniem a różnica w cenie taka, że i miesiąc bym poczekała :tak:

Pinka ... mnie sie wydaje że sie w ten weekend rozpakujesz ... życzę Ci tego :tak:
A ja dziś na nowo prasowałam wszystkie ciuszki Małej, 4h roboty :szok: I teraz jak usiadłam to mnie pika w pipce, ciągnie w pachwinie i boli kość ogonowa :no:

Pinka ... mnie sie wydaje że sie w ten weekend rozpakujesz ... życzę Ci tego :tak:
A ja dziś na nowo prasowałam wszystkie ciuszki Małej, 4h roboty :szok: I teraz jak usiadłam to mnie pika w pipce, ciągnie w pachwinie i boli kość ogonowa :no:

hahah no ja tez jak teraz siadam to znów ten sam ból co kilka dni temu jak bym na nóż siadał brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale nie nastawiam sie bo to pewniu znów te wiazadła sie rozciagaja......... ale dzieki

uFFFFFF KOCHANE... padammm... ale się nasprzątałam, jak mnie od rana wzieło to do

teraz... co chwile nie mam neta to się wziełam za robotke....rano sprzątanko,

pozniej ugotowałam obiadek... ziemniaczki , kotlecik po kowalsku i mizeria... zupka

pomidorowa... pozniej zrobiłam kolezance fryzure na wesele, pozniej pranko i

prasowanko i jeszcze piorą się ostatnie rzeczy i będzie WSIOOOO chyba wszystko

zapięte na ostatni guziczek... zamówiłam na allegro 252 pieluszki BELLA

HAPPY NEWBORN nr 1 od 2kg do 5kg
, myślicie ze nie za dużo ???? ale się

opłacało bo 118 zł i do tego 4ry paczki chusteczek (jedna 72 sztuki) Gratis. W

sumie wyszło ze 1 paczka pieluszek po 19 zł ( 42 sztuki ) to chyba nie drogo? tylko

jak się urodzi dzidzia jakoś 3900g to nie wiem troszku jak policzyć ile na dobe idzie

itd, dlatego pytam Was doświadczone mamusieeee ?? ;) hehe:tak:

hej
właśnie mnie przywieźli po fryzjerze, kąpieli i dobrym obiadku. Mogę rodzić, ale ale humor i moje samopoczucie na to nie wskazują. Więc nici za to cały dzień dziś byłam na nogach, skoro nic się nie dzieje to nie zamierzam leżeć. Jutro nawet planuję spacer a w poniedziałek zobaczę co w szpitalu powiedzą, czy coś ruszyło czy nie. Jeśli nie to zabieram się za robotę, bo moja ginka ma codziennie w szpitalu dyżury i mam 5 dni bez stresowych hehe.

Papcia - ja też zaopatrzona w pieluchy wielorazowe ;) Idzie do mnie paczka, którą z powodu możliwego szybkiego porodu przekierowałam do teściowej, bo wspominała, że mogła by jakieś pieluchy kupić - no to zamówiłam i wyszło 160zł ;P ciekawe czy zapłaci :dry:
A na zakupy to już nie wchodzę od środy, bo wyczyściłam konto do zera, nawet na opłaty nie zostało :zawstydzona/y:

Ona - ups chyba przesadziłaś z tymi pieluchami - no chyba że maluszek będzie w wersji mini. Mój Wiki wykorzystał tylko 1 paczkę Pampersów 1 /44szt. jakos/, resztę oddałam kuzynce bo się nie mieścił już w nie. Pampers 2 też nosił chwilkę, potem już 3 i za niedługo 4 i na 4 i 4+ został do końca.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry