Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moje dziecko chyba żeber się trzyma

ty jak z czymś wyjedzieszNo właśnie przybiera na wadze cudnie. U lekarza byliśmy w piątek i przez tydzień przybrała 360 g! I skóra bardzo ładna - nie łuszczy się, nie ma plam. No i to jest takie mylące. W piątek idziemy do innego lekarza, zobaczymy co powie. Ale zła jestem na taką sytuację, bo robię wszystko, żeby dziecku pomóc, a skuteczność na razie znikoma :-(Bosa, no ewidentnie cos musi byc ze Stelka (w sensie alergii). A jak przybiera na wadze?

nie chcieli nas przyjąć z numerkiem, bo z naszego szpitala przyjmują w środy i piątki. Jak byliśmy w zeszły piątek to nie miałam odpisu mojego aktu urodzenia, bo powiedziały nam, że nie może być starszy niż 10 lat ( a miałam starszy). Wczoraj okazało się jednak, że może i zrobiliśmy niezłą awanturę u kierownika. Pomijam fakt, że specjalnie ściągałam ten akt z Gdyni i zapłaciłam za to 22zł niepotrzebnie... Obsłużyły nas łaskawie, a jak kierownik poszedł do domu, to przyszły 2 krowy i się kłóciły, że zmyślam, bo one tak nie powiedziały
no szczyt chamstwa! Myślałam, że je tam rozszarpie, jak się na nie wydarłam, to tylko wielkie oczy zrobiły i się zamknęły. Widzą, że jestem z dzieckiem od paru godzin i jeszcze coś takiego odwalają. Niepoważne! Dawno się tak nie wściekłam, zrąbały mi humor na resztę dnia...