katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Dziewczynki my tylko się meldujemy że u nas wszystko okej, tylko całe dni spędzamy poza domkiem na słoneczku i nie mamy kiedy napisać. Buziaki!! :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i wiem jak ci wtedy ciężko. Mam nadzieję, że Maksowi minie to jak mija Bartusiowi i da ci troszkę odsapnąć. Mój na szczęście w nocy ładnie śpi, bo jakby wstawał tak co 2 godz, to bym już chyba oknem wyskoczyła
A co do mgr. to ja też chciałabym się jak najszybciej bronić, ale szans nie ma. Nie jestem w stanie zabrać się za jakiekolwiek pisanie, bo mały jest za bardzo absorbujący. Jak mi przyśnie na 20-30 min, to nie wiem za co się brać: jedzenie, mycie garów, gotowanie, zapakowanie pralki, umycie włosów. Tak liczę, że będzie coraz lepiej i coś sklecę w wakacje. Spanikowana nie jestem, bo mnie nic nie goni, mówi się trudno. Obronię się kiedy się obronię. Dziecko jest teraz najważniejsze. Do pracy i tak się nie wybieram w najbliższym czasie..