reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Mami no łatwe nie jest;) i do tego miska conajmniej G;)
Vetus no az tak to nie;) ale raczej do tych drobnych naleze;)zreszta widziałas na fotkach;)
Malinka moja Małgoska tez nie mogła zasnac po spacerze w domu,dopiero jakies 20min temu po karmieniu zasneła;)

cicho sie widzę zrobiło....ja nawcinałam się kabanosów teraz idę zrobić salatke z pomidora i ogorka a pózniej wykąpie swoje skrzaty i serialik obejrze...

powoli zaczynam zbierac prezenty dla swojej gwiazdy na urodziny i już wychaczyłam cos takiego

Olcia kruszynka z Ciebie :) Wiem, bo widziałam! A Jasiek może wszystkiego spał dzisiaj 3h, wliczając godzinę na spacerze.. Teraz tata z nim spaceruje, żeby do kąpieli doczekać.. Przywiózł mi pringlesy paprykowe mmmmmmmmmmmmmmm sto lat ich nie jadłam hahaha

Pinus fajowe kolorki :D

Pinus super,i nie rozowe;)
Malinka moja tez razem ze 3h a na spacerze raptem poł;)oj zjadłabym chipsy,jakiekolwiek;)ale zadowole sie babka drozdzowa co mama mi przyniosła na imieniny:)

Mojemu też dzisiaj humor wrócił i nie był już taki rozdarty. tylko, że spanie ma głęboko w poważaniu:angry: spał łącznie może ze 2 godziny.Teraz po kąpieli zrobił awanturę, bo głodny, ale padnięty taki, że siły jeść nie miał. musiał się kimnąć z 15 minut i dopiero wszamał butlę.

malinka ależ ci ten Jasiu rośnie, jak na drożdżach:) ale wyobrażam sobie, że możesz wysiadać, bo przy noszeniu mojego klocka (5600g) też ledwo dycham.:-p

oluś mniam mniam zjadłabym takiej babki:laugh2:
widzę, że twoja mała też agenciara i nie chce spać uparciuszek:rofl2:

pinuś zestawik dla córci uroczy! kolorki super.

paticzku powiedz mi jak się robi zakupy w 30 minut?:szok: ja w takim czasie wyjechałabym autem z garażu, a co dopiero obrócić w obie strony i jeszcze wrócić z zakupami;-) super mamcia z ciebie!

Ostatnia edycja:
Zajadam kolację i odpoczywam po całym dniu łażenia. Wyciągnęłam kumpelę na wojaże po bibliotekach, a potem napadłyśmy na kilka sklepów. Ona kupiła buty i torebkę, a mi pokazała sklep z dużymi rozmiarami biustonoszy za małe pieniądze i kupiłam śliczny kremowy stanik z kwiecistą koronką za 80zł!!!! Gdzie w innym sklepie z taką bielizną są po 300zł ;-) i mają tam też takie stroje kąpielowe, więc jeszcze tam wrócę!
Odpoczęłam dziś od domu i deprecha się gdzieś ulotniła. Wbijam w to wszystko, co będzie to będzie, najwyżej skończę studia we wrześniu, nie będę się jednym pajacem przejmować.

tulip, ankieta jest dla dzieci ;-)
No i dziś dyrektorka i pedagog stwierdziły, że ankieta jest za trudna i za długo i wszystko trzeba zmienić. No to zmieniłam przed chwilą, na szczęście mam maila pedagoga i teraz musi zatwierdzić i pójdę ją przeprowadzić (oby tylko 1 dnia!) Umówiłam się z teściową, że wpadnie wtedy do małego. Natomiast promotora postawię przed faktem dokonanym i nie będę pytała o zdanie....Kosztowałoby mnie to za dużo zachodu:crazy:

M zajmował się dziś małym cały dzień i wreszcie pozałatwiał różne sprawy, za które brał się tyle czasu! Był z małym na bioderkach, zapisać go do żłobka i umówił wizytę w sprawie swojego chrapania :-) i parę innych pierdół.
I będąc na badaniu bioderek widział wszystkie inne dzieci, które był tam też ostatnio i mówi, że Maks w porównaniu z nimi jest spory i więcej urósł. Nie wiem czy mam się martwić, ale podobno na MM dzieci szybciej rosną. Ale różnica jest chyba ogromna. Ostatnio widziałam chłopca, który już chodził i był wielkości Maksa :szok: zaczynam się niepokoić...

Scarlet, mój też tak daje popalić, do tego w nocy karmienie co 2h, już nie wyrabiam, a jeszcze tyle innych spraw na głowie, że mnie to wszystko przytłacza:no:

futrzak, zazdroszczę wesołka :-)

mamii, są nawet biustonosze z obwodem 60 :-p

A co do nie reagowania na płacz dziecka. Zasypia, bo oszczędza energię, kiedy się zorientuje, że nikt nie zwraca na niego uwagi. Taka funkcja obronna organizmu, która ma raczej odwrotny skutek do zamierzonego, bo całkowicie rozwala nam dziecko... Także nie każcie dzieciom na siłę usypiać samodzielnie, bo są na to za małe, jeśli oczywiście płaczą.
Mój na szczęście wieczorem zasypia przy karmieniu i przeważnie nie muszę robić nic więcej. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry