Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a nie mozesz przeskoczyc od razu na nastepny?Pinus- ja sie przygotowuje do @ no i tez sie łacze w bólu solidarnie. Jutro sciagam plaster...........![]()
he he ja juz jeden @ pominęłama nie mozesz przeskoczyc od razu na nastepny?
Moja gin w PL mnie kiedys nauczyla,ze przerwy nie sa konieczne co 28 dni, ale tak jedna na 6 cyklow tez jest ok. Ale to z tabletkami anty...
:-) Obróciła sie o 360st- nie wiem jak to zrobiła majac dł.75 cm a łozeczko 60
Do puki nie płacze ,to nie idę. 
No i jadł 3 razy, troszkę przesada. Możliwe, żeby bebilonem się mniej najadał?

Malina - nie przejmuj się znajomymi. Każdy wychowuje swoje dziecko jak chceA ja się zaczęłam zastanawiać czy nie jestem naodpiekuńczą mamą.. Wczoraj na tym grillu była Hanusia o 2 mies młodsza od Jaśka, ona właściwie tylko je i śpi, albo leży w gondoli i ogląda liście.. Niestety nie udało się uniknąć porównań, ale ja się nie wymądrzałam, że w tym wieku Jasiek już trzymał główkę, śmiał się i bawił zabawkami.. Tylko, że ja nie potrafię go zostawić, żeby leżał bezczynnie w wózku.. Podrzuciłam mu zabawkę, a oni na mnie, że mam mu dać spokój jak nie płacze.. Sama nie wiem.. Chciałabym by był samodzielny, ale z drugiej strony jak go zostawiam to mam wyrzuty, że go nie pobudzam, że nie rozwija nowych umiejętności.. ech.. Jeszcze chyba przyjdzie czas, że mały zajmie się sobą i wystarczą mu klocki, a będzie się bawił samodzielnie, prawda?
Sama mam czasami wyrzuty jak zostawię na chwilę Pawełka samego i zajmę się czymś innym. I z jednej strony zostawienie samego i danie zabawki zachęca do samodzielności, ale z drugiej strony bliskość mamy, pokazywanie różnych rzeczy, zabawianie przecież też rozwija. Zresztą, kiedy jak nie teraz, poświęcać najwięcej uwagi naszym maluszkom, przecież to zaprocentuje dobrymi relacjami, silną więzią i zaufaniem w przyszłości:-)