Barbra rogal właśnie, źle się wyraziłam :/
Ewi taka poducha w kształcie rogala
Mila zdrówka dla Oliwki :* Buziunia dla dziewczynek z okazji ukończenia pół roczku :*
U nas nocka dziwna, Jasiek nie spał od 22:30 do 1, ale tata go wziął do pokoju i sobie siedzieli, pewnie przed tv ;p Potem dwie pobudki i wstaliśmy koło 8ej, za oknem skwar, więc zaraz na spacer wybywamy zanim na dobre się rozgrzeje..
Ewi taka poducha w kształcie rogala
Mila zdrówka dla Oliwki :* Buziunia dla dziewczynek z okazji ukończenia pół roczku :*
U nas nocka dziwna, Jasiek nie spał od 22:30 do 1, ale tata go wziął do pokoju i sobie siedzieli, pewnie przed tv ;p Potem dwie pobudki i wstaliśmy koło 8ej, za oknem skwar, więc zaraz na spacer wybywamy zanim na dobre się rozgrzeje..

mleczko go nie uśpiło i męczył matkę piskami do 7:20 aż go ululałam na leżaczku. Potem dał pospać do 9. Od godziny fika w łóżeczku, a ja piszę przy śniadanku. 
)
;-)
nocka znośna, jedna pobudka o 4.30, tyle że jak Zosia pojadła to zachciało jej sie gadać i niestety zamiast do łóżeczka to wylądowała ze mną na sofie, bo nie chciałam ryzykować pobudki Hani, więc trochę mnie na tej sofie połamało