reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Cześć!
Dopiero teraz mam czas na BB:-) Cały dzisiejszy dzień spędziłam na dworze. 2xplac zabaw, 1xfontanna+pluskanie. Jaś szalał, a na koniec dnia był tak zadowolony,że nie żałowałam tak spędzonego dnia. Za to ja padam na twarz,nawet obiadu dziś nie zjadłam. Za to na lody zawsze mam czas:-) Właśnie wcinam jagodowo-waniliowo-miętowe:-D:-D
U mnie też sterta prania czeka na wyprasowanie. Może uda mi się dziś wieczorem tego dokonać:eek:
A jutro do fryzjera-juupi!;-);-)

Pinka gratuluję Eryczkowego 5 miesiączka:happy: Zrobiłaś mi smaka tymi naleśnikami:-) Znajdę na kulinarnym przepisik?

Mili gratki dla dziewczynek z okazji ukończenia 6 miesiąca:tak:

Papcia poprawy samopoczucia u Lenki:tak:

Julia może Dominiczkowi nic nie będzie;-) skoro słoiczek stał w lodówce to raczej się nie zepsuł, tym bardziej ,że piszesz,że na razie jest OK.

Alamiqa może być po 10-tym, tylko w którym miejscu w tym parku? Bo ja dosyć słabo znam chorzowski park. Nie bardzo wiem,gdzie miałabym skręcić jadąc od Tarnowskich Gór:sorry: Rozumiem,że umawiamy się tak do południa?

reklama
julia, mi się wydaje, że to jak z przetworami domowymi, do puki nie ma pleśni, to nic się nie stanie, także nie martw się na zapas. W najgorszym wypadku będzie sraczka i ból brzucha, bo wątpię, żebyś nie zauważyła pleśni. No i te daty ze słoiczków nie oznaczają, że jedzonko od razu się popsuje, to jest taki bezpieczny termin dla producenta:tak:

A my byliśmy u dziadków, młody uwielbia jeździć na ogródek, poza tym znów od jutra zapowiadają deszcze,więc korzystam i już mi żal, że ta pogoda znów tak szybko się zmieni na gorsze, zdecydowanie się nie nacieszyłam...

Idę zmolestować M, może się uda...

jak ten dzień szybko minął buuuu, tak pięknie sloneczko świeciło, że Hanusia pluskała sie w "muszelce" , ja moczyłam swoje nogi i Zosiaczkowe też troszkę:-D w ogóle zero reakcji z jej strony, po drzemce Hanuli tez posiedziałyśmy na podwórku, emek zapodał muzykę więc potańczyłyśmy sobie, fajnie było, teraz znowu kąpiel i koniec dzionka...
Zosia dzisiaj po raz pierwszy dorwala swoje paluchy u nóg do zabawy:-D slodki widok:-)
julia myślę ze nic nie będzie Dominiczkowi, ale obserwuj go...
spring fajnie że tak poszaleliście - jak dzieciaczki zadowolone to i zmęczenie nie straszne:tak:

zmykam bo się mlodsza syrenka rozwyła

Dzięki Pestusia to strasznie miłe :* Jaśki to najukochańsze chłopaki na świecie!!!!

A my nieoczekiwanie wybraliśmy się z moją mamą i bratem nad morze, od stancji mojego brata w Sopocie do morza może z 15min wolnym spacerkiem, bajkaaaa..... Ale padam na twarz od nadmiaru świeżego powietrza, za to Jaś się wyspał w aucie i teraz szaleje ;)

Za nami super dzień. Wypad się udał:-) Po 2 karuzelach czułam się jak na początku ciąży – tak mi było niedobrze:zawstydzona/y: Pawcio super grzeczny, bardzo podobało mu się spędzenie całego dnia na powietrzu:tak: Taki zmęczony wrócił, że po kąpieli i mlekusiu zasnął od razu, więc mam chwilę dla siebie;-)
Milutek - gratulacje z okazji ukończenia pół roczku:-)
Papcia – zdrówka dla Lenki:tak:
Pinka – buziaki dla pięciomiesięcznego Eryczka;-)
Masala – współczuję nocnych pobudek:-( może ząbki męczą Amelkę i stąd takie akcje Wam odstawia
Alamiqa – udanej sesji:tak:
Spring – po dzisiejszym ciężkim dniu czeka Cie jutro chwila przyjemności u fryzjera:tak: Kurcze ja też muszę się wybrać bo strasznie się zapuściłam:zawstydzona/y:
Patik – za Wami udany dzień, super mieć ogród i móc w nim spędzać całe dnie z dzieciaczkami:tak: u nas też stopy powoli stają się ulubioną zabawką;-)

moj maluszek zasnal ale caly czas go obserwuje..bylam dzis u fryzjera zakryc moje odrosty bo zdalam sobie sparwe ze juz w sobote ide na slub mojego brata:)
teraz juz jestem zmeczona jakbym nie spala sto godzin ....a o 22 jak M przychodzi to juz wogole klade sie odrazu jakbym normalnie pracowala na roli conajmniej......ehhhh
jeszczze oczywiscie mascia posmarowac sie a stawy ktore bola.........nospe na bol brzucha i tak sobie leci :)hehheheh ja to jestem maruda.......
milego wieczorku dziewczynki i spokojnej nocy Wam zycze!!

Ehhh Malinka jak ja bym chętnie poszalała nad morzem! Jak byłam w tym roku dwa dni to nawet palca nie zamoczyłam.

Patik ja to sie właśnie najbardziej nie moge doczeka kiedy moja Hania podrośnie i będziemy razem tańczyć:) bo ja uwielbiam!

Spring już kiedyś pisałam ale jeszcze raz sie powtórzę że jak byłam mała to byłam z rodzicami w Tarnowskich Górach. Ojciec był tam na bazie lotniczej. I moja mama puściła mnie na spacer z dwoma znajomymi chłopcami. Nie spodziewała się ze oni bezmyślnie mogą zabrać mnie na pół dnia haha. Ale się strachu najadła jak nas tyle nie było:) a myślała ze nas max pół godzinki nie będzie. Miałam wtedy chyba 4 lata:)

Julia i jak Dominik? Wszystko ok? I dlaczego masz w suwaczku Dominkiczek? Specjalnie czy literówka???

Koncia tylko za bardzo go nie męcz;)

Ehhh Malinka jak ja bym chętnie poszalała nad morzem! Jak byłam w tym roku dwa dni to nawet palca nie zamoczyłam.

Patik ja to sie właśnie najbardziej nie moge doczeka kiedy moja Hania podrośnie i będziemy razem tańczyć:) bo ja uwielbiam!

Spring już kiedyś pisałam ale jeszcze raz sie powtórzę że jak byłam mała to byłam z rodzicami w Tarnowskich Górach. Ojciec był tam na bazie lotniczej. I moja mama puściła mnie na spacer z dwoma znajomymi chłopcami. Nie spodziewała się ze oni bezmyślnie mogą zabrać mnie na pół dnia haha. Ale się strachu najadła jak nas tyle nie było:) a myślała ze nas max pół godzinki nie będzie. Miałam wtedy chyba 4 lata:)

Julia i jak Dominik? Wszystko ok? I dlaczego masz w suwaczku Dominkiczek? Specjalnie czy literówka???

Koncia tylko za bardzo go nie męcz;)

to mialas spacerek :D łobuziaki ;-)

reklama
Do góry