reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Ewe pomysle o sygnaturze jutro bo dzisiaj juz nie mysle....
Ewi82 -a TY tanczysz gdzies czy tylko tak poprostu lubisz:)ja tez kocham tanczyc wracam do tanca we wrzesniu jesli mi stawy i kregi pozwola .....

Ostatnia edycja:
reklama
magdzior- ja jak pomyśle o karuzeli to już mi niedobrze:-D:-D:-D pawcio pewnie będzie spał jak zabity....

Spring to nic specjalnego te naleśniki ale jutro ci napiszę na przepisowym jak to zrobiłam....

Ewe- a dla Erysia to co???:rofl2::rofl2: he he Zartowałam oczywiscie:-p

mlody bawi sie na leżaku pakuje paluch do buzi prowokując odruch wymiotny:sorry::eek: wyspal się zabol jeden i ciekawe kiedy teraz zaśnie ,jak miałam sie uczyć ale wziełam gorąca kąpiel i oczka same mi sie zamykają:-p więc znauki nici wolę kimnąć

Ewe ja jeszcze jestem;) czytam o akcji "chudniesz wygrywasz zdrowie" pracowałam tam kiedys i tak sobie wspominam i oglądam efekty ludzi:)

Julia zawodowo nie tańczę. Tylko tak sobie sama czasami drygam;)

pinka wybacz ta gafe dla Eryczka ida specjalnei buziaki od Emilki ;-)
ewi jak tylko przestane karmic piersia biore sie za diete poki co woel nie ryzykowac utraty pokarmu :tak:

reklama
Witam wieczorowa porą. Zabiegana ze mnie mama, nawet nie cofam się żeby was nadrobić, bo nie mam kiedy. Wpadłam tylko zakomunikować, że byliśmy dzisiaj na szczepieniu, mierzeniu i warzeniu. Mój wielkoludek waży już 8200g i mierzy 66cm:D Mój klocek kochany:) Muszę go pochwalić, był baaardzo grzeczny, prawie nie zauważył kiedy pielęgniarka wbiła igłę:)
Buziaki dla wszystkich!

Do góry