Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ciekawe ile mój teraz waży
Może dziś się uda. W planach spacerek,drobne zakupy. Teraz gotuję zupę,bo po wczorajszym braku obiadu wolę już coś mieć. Drugie danie dogotuję potem

Nareszcie!

Witam słonecznie! Młoda padła umęczona o 22ej ledwo ja zaniosłam do łóżeczka. Myślałam, że jeszcze tam będzie wywijać i gdzieś biec jak zwykle a tu nic z tego, padła jak muchaWstała 45 min temu, teraz pojedzona rozmawia z kotem i księżycem (wyje do księżyca
) i powoli morzy ją sen. Jak tylko zaśnie ja też padnę. Każda minuta snu jest zbawienna.
julia jak tam po nocy u Dominika? mnie się marzy mieszkanie nad morzem, mmmm... się rozmarzyłam
spring fryzjer już był czy to dziś? pochwal się efektem
koncia gratulacja dla Maksa z okazji 5 miesiąca! M wymęczony?Ja też miałam wczoraj molestować ale padłam jak młoda, ani sie obejrzałam jak mi się oczy zamknęły i dupa blada :/ Dziś muszę nadrobić z nawiązką
scarletka trzymam kciuki za Piotrusia żeby to nie było nic poważnego i żeby impreza się udałaA bartuś faktycznie chłop jak dąb! Niesamowite wyniki
Zmykam spać, do później!

tej nowej fryzury;-)) a nocka bajeczna!!!!