reklama
Witam słonecznie! Młoda padła umęczona o 22ej ledwo ja zaniosłam do łóżeczka. Myślałam, że jeszcze tam będzie wywijać i gdzieś biec jak zwykle a tu nic z tego, padła jak mucha
Wstała 45 min temu, teraz pojedzona rozmawia z kotem i księżycem (wyje do księżyca
) i powoli morzy ją sen. Jak tylko zaśnie ja też padnę. Każda minuta snu jest zbawienna.
julia jak tam po nocy u Dominika? mnie się marzy mieszkanie nad morzem, mmmm... się rozmarzyłam
spring fryzjer już był czy to dziś? pochwal się efektem
koncia gratulacja dla Maksa z okazji 5 miesiąca! M wymęczony?
Ja też miałam wczoraj molestować ale padłam jak młoda, ani sie obejrzałam jak mi się oczy zamknęły i dupa blada :/ Dziś muszę nadrobić z nawiązką 
scarletka trzymam kciuki za Piotrusia żeby to nie było nic poważnego i żeby impreza się udała
A bartuś faktycznie chłop jak dąb! Niesamowite wyniki 
Zmykam spać, do później!
julia jak tam po nocy u Dominika? mnie się marzy mieszkanie nad morzem, mmmm... się rozmarzyłam
koncia gratulacja dla Maksa z okazji 5 miesiąca! M wymęczony?
scarletka trzymam kciuki za Piotrusia żeby to nie było nic poważnego i żeby impreza się udała
Zmykam spać, do później!
Witam
i od rana narzekam, bo padam ;p Nie dość, że Jasiek się często budził, już nawet nie patrzyłam na zegarek, bo to było nawet mniej niż co godzina, a w dodatku tak mnie skręciło koło 2ej, że z pół godziny siedziałam na kiblu masakra, jak weszłam dziś na wagę 53,4 niedługo zniknę :/ Na dworze słonko, więc mamy w planach małą wycieczkę z moją mamą i bratem, kuzynką i jej chłopakiem, którzy przyjechali z Krakowa, pojedziemy do Fojutowa, fajne miejsce, gdzie krzyżują się dwie rzeki i płyną jedna nad drugą, lasek i super ścieżki do spacerowania dla Jasia 
K
koncia
Gość
Witam,
ajej 5 miesięcy jak ten czas zleciał :-)
U nas dziś nocka udana, pobudka o 00.40 i o 4.10, a potem już równiuteńko o 8! I coś mały leniwie ciągnął jedzonko z butli i za każdym razem zostawiał. Może udałoby się go oduczyć jedzonka w nocy?
Teraz jak zwykle bawi się swoją nocną karuzelką, za chwilę zrobię mu dzień i odpalę dzienną karuzelkę :-) trzeba se radzić. ;-)
A pogoda u nas nie najgorsza, może pójdziemy na podbój parkowych alejek, a potem jak wróci M idziemy na zakupki, czyli ulubiona rozrywka kury domowej, zaraz po sprzątaniu
Sclarlet, no to Bartuś pięknie rośnie, Maksiu dokładnie tym samym tempem rósł
ciekawe ile mój teraz waży
papcia, dobrze, że się wyjaśniło co dolega Lenie, i że to nic poważnego
ajej 5 miesięcy jak ten czas zleciał :-)
U nas dziś nocka udana, pobudka o 00.40 i o 4.10, a potem już równiuteńko o 8! I coś mały leniwie ciągnął jedzonko z butli i za każdym razem zostawiał. Może udałoby się go oduczyć jedzonka w nocy?

Teraz jak zwykle bawi się swoją nocną karuzelką, za chwilę zrobię mu dzień i odpalę dzienną karuzelkę :-) trzeba se radzić. ;-)
A pogoda u nas nie najgorsza, może pójdziemy na podbój parkowych alejek, a potem jak wróci M idziemy na zakupki, czyli ulubiona rozrywka kury domowej, zaraz po sprzątaniu

Sclarlet, no to Bartuś pięknie rośnie, Maksiu dokładnie tym samym tempem rósł
ciekawe ile mój teraz ważypapcia, dobrze, że się wyjaśniło co dolega Lenie, i że to nic poważnego

spring
Szczęścia dwa :)
Witam porannie;-)
U nas dziś cudowna noc, Ania zasnęła o 19.30, a obudziła się o 7.00:-):-) EMek ją nakarmił i teraz śpi dalej. A dzień chyba znów będzie słoneczny. Piorę "ostatnią pralkę"; niestety wczoraj nie udało mi się wyprasować nawet jednego ubrania
Może dziś się uda. W planach spacerek,drobne zakupy. Teraz gotuję zupę,bo po wczorajszym braku obiadu wolę już coś mieć. Drugie danie dogotuję potem
Koncia gratuluję 5 miesiączka
barbra tak,dziś na 17.00 lecę do fryzjera
Nareszcie!
patik o ile dobrze kojarzę to mieszkałaś kiedyś w Bytomiu, zobacz,co znalazłam:http://http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,title,To-kleska-zywiolowa-Bytom-zapada-sie-pod-ziemie,wid,13660750,wiadomosc.html
Jestem w szoku!
Słonecznego dnia Marcjanki!
U nas dziś cudowna noc, Ania zasnęła o 19.30, a obudziła się o 7.00:-):-) EMek ją nakarmił i teraz śpi dalej. A dzień chyba znów będzie słoneczny. Piorę "ostatnią pralkę"; niestety wczoraj nie udało mi się wyprasować nawet jednego ubrania
Może dziś się uda. W planach spacerek,drobne zakupy. Teraz gotuję zupę,bo po wczorajszym braku obiadu wolę już coś mieć. Drugie danie dogotuję potem
Koncia gratuluję 5 miesiączka

barbra tak,dziś na 17.00 lecę do fryzjera
Nareszcie!patik o ile dobrze kojarzę to mieszkałaś kiedyś w Bytomiu, zobacz,co znalazłam:http://http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,title,To-kleska-zywiolowa-Bytom-zapada-sie-pod-ziemie,wid,13660750,wiadomosc.html
Jestem w szoku!

Słonecznego dnia Marcjanki!

juliaidaro
Fanka BB :)
Witam słonecznie! Młoda padła umęczona o 22ej ledwo ja zaniosłam do łóżeczka. Myślałam, że jeszcze tam będzie wywijać i gdzieś biec jak zwykle a tu nic z tego, padła jak muchaWstała 45 min temu, teraz pojedzona rozmawia z kotem i księżycem (wyje do księżyca
) i powoli morzy ją sen. Jak tylko zaśnie ja też padnę. Każda minuta snu jest zbawienna.
koncia gratulacja dla Maksa z okazji 5 miesiąca! M wymęczony?Ja też miałam wczoraj molestować ale padłam jak młoda, ani sie obejrzałam jak mi się oczy zamknęły i dupa blada :/ Dziś muszę nadrobić z nawiązką
scarletka trzymam kciuki za Piotrusia żeby to nie było nic poważnego i żeby impreza się udałaA bartuś faktycznie chłop jak dąb! Niesamowite wyniki
Zmykam spać, do później!
Dominik zachowuje sie jak zwylke wiec mysle ze jest ok ja wlasnie zaraz klade sie na podloge i bede tak lezec moze kregoslup troche przejdzie hahhahahahahahahhahaha kiedys slyszlama ze jak sie chudnie to kregoslup boli i stawy .....tylko ze ja cholera niestety nie chudne i do wagi sprzed ciazy 12 kilo mi brakuje porazka jakas........jeszcze jajnik wysiada dzis nie no jestem cala do wymiany......cholera
konciu kochana gratuluje 5 miesiaca!!!!
pozatym jutro ide na slub kompletnie nie przygotowana ale mam jeszcze caly dzien dzisiaj
Ostatnia edycja:
Spring to czekam na focie

tej nowej fryzury;-)) a nocka bajeczna!!!!
Malina- u nas dzis to samo pobódki co 1,5h masakra jakaś i za kazdym razem zjedzone po 150 ml przez noc więcej zjada mleka niż w dzień....

Scarlet- ooooooo pieknie wam Bartuś rośnie oby tak dalej;-))
Ja dzis pościele piorę bo słonce wyszło wiec trzeba korzystać potem szybko obiad dziś żeberka i na spacer z maruderem...

tej nowej fryzury;-)) a nocka bajeczna!!!!Malina- u nas dzis to samo pobódki co 1,5h masakra jakaś i za kazdym razem zjedzone po 150 ml przez noc więcej zjada mleka niż w dzień....

Scarlet- ooooooo pieknie wam Bartuś rośnie oby tak dalej;-))
Ja dzis pościele piorę bo słonce wyszło wiec trzeba korzystać potem szybko obiad dziś żeberka i na spacer z maruderem...
reklama
Hej dziewczyny 
Ja tylko na chwile wpadam.
Jutro wyjeżdżamy do Swinoujscia. Od wczoraj robię pranie i pakuję się, więc nie mam czasu na czytanie.
Pogoda my być niestety kiepska, więc trzymajcie kciuki, żeby jednak cos sie zmieniło w tym zakresie.
Wracamy w przyszłą niedzielę.
Pewnie nie będę w stanie was wtedy nadrobić
Buziaki :*
Ja tylko na chwile wpadam.
Jutro wyjeżdżamy do Swinoujscia. Od wczoraj robię pranie i pakuję się, więc nie mam czasu na czytanie.
Pogoda my być niestety kiepska, więc trzymajcie kciuki, żeby jednak cos sie zmieniło w tym zakresie.
Wracamy w przyszłą niedzielę.
Pewnie nie będę w stanie was wtedy nadrobić
Buziaki :*