reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam słonecznie! Młoda padła umęczona o 22ej ledwo ja zaniosłam do łóżeczka. Myślałam, że jeszcze tam będzie wywijać i gdzieś biec jak zwykle a tu nic z tego, padła jak mucha :) Wstała 45 min temu, teraz pojedzona rozmawia z kotem i księżycem (wyje do księżyca ;) ) i powoli morzy ją sen. Jak tylko zaśnie ja też padnę. Każda minuta snu jest zbawienna.

julia jak tam po nocy u Dominika? mnie się marzy mieszkanie nad morzem, mmmm... się rozmarzyłam :)
spring fryzjer już był czy to dziś? pochwal się efektem :)
koncia gratulacja dla Maksa z okazji 5 miesiąca! M wymęczony? :) Ja też miałam wczoraj molestować ale padłam jak młoda, ani sie obejrzałam jak mi się oczy zamknęły i dupa blada :/ Dziś muszę nadrobić z nawiązką ;)
scarletka trzymam kciuki za Piotrusia żeby to nie było nic poważnego i żeby impreza się udała :) A bartuś faktycznie chłop jak dąb! Niesamowite wyniki :)

Zmykam spać, do później!

Witam :) i od rana narzekam, bo padam ;p Nie dość, że Jasiek się często budził, już nawet nie patrzyłam na zegarek, bo to było nawet mniej niż co godzina, a w dodatku tak mnie skręciło koło 2ej, że z pół godziny siedziałam na kiblu masakra, jak weszłam dziś na wagę 53,4 niedługo zniknę :/ Na dworze słonko, więc mamy w planach małą wycieczkę z moją mamą i bratem, kuzynką i jej chłopakiem, którzy przyjechali z Krakowa, pojedziemy do Fojutowa, fajne miejsce, gdzie krzyżują się dwie rzeki i płyną jedna nad drugą, lasek i super ścieżki do spacerowania dla Jasia :)

Witam,
ajej 5 miesięcy jak ten czas zleciał :-)
U nas dziś nocka udana, pobudka o 00.40 i o 4.10, a potem już równiuteńko o 8! I coś mały leniwie ciągnął jedzonko z butli i za każdym razem zostawiał. Może udałoby się go oduczyć jedzonka w nocy? :-p

Teraz jak zwykle bawi się swoją nocną karuzelką, za chwilę zrobię mu dzień i odpalę dzienną karuzelkę :-) trzeba se radzić. ;-)

A pogoda u nas nie najgorsza, może pójdziemy na podbój parkowych alejek, a potem jak wróci M idziemy na zakupki, czyli ulubiona rozrywka kury domowej, zaraz po sprzątaniu :rofl2:

Sclarlet, no to Bartuś pięknie rośnie, Maksiu dokładnie tym samym tempem rósł :-D ciekawe ile mój teraz waży

papcia, dobrze, że się wyjaśniło co dolega Lenie, i że to nic poważnego :tak:

Witam porannie;-)

U nas dziś cudowna noc, Ania zasnęła o 19.30, a obudziła się o 7.00:-):-) EMek ją nakarmił i teraz śpi dalej. A dzień chyba znów będzie słoneczny. Piorę "ostatnią pralkę"; niestety wczoraj nie udało mi się wyprasować nawet jednego ubrania:sorry: Może dziś się uda. W planach spacerek,drobne zakupy. Teraz gotuję zupę,bo po wczorajszym braku obiadu wolę już coś mieć. Drugie danie dogotuję potem:tak:

Koncia gratuluję 5 miesiączka:-D

barbra tak,dziś na 17.00 lecę do fryzjera:-D Nareszcie!

patik o ile dobrze kojarzę to mieszkałaś kiedyś w Bytomiu, zobacz,co znalazłam:http://http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,title,To-kleska-zywiolowa-Bytom-zapada-sie-pod-ziemie,wid,13660750,wiadomosc.html
Jestem w szoku!:szok:

Słonecznego dnia Marcjanki!:happy:

Witam słonecznie! Młoda padła umęczona o 22ej ledwo ja zaniosłam do łóżeczka. Myślałam, że jeszcze tam będzie wywijać i gdzieś biec jak zwykle a tu nic z tego, padła jak mucha :) Wstała 45 min temu, teraz pojedzona rozmawia z kotem i księżycem (wyje do księżyca ;) ) i powoli morzy ją sen. Jak tylko zaśnie ja też padnę. Każda minuta snu jest zbawienna.

julia jak tam po nocy u Dominika? mnie się marzy mieszkanie nad morzem, mmmm... się rozmarzyłam :)
spring fryzjer już był czy to dziś? pochwal się efektem :)
koncia gratulacja dla Maksa z okazji 5 miesiąca! M wymęczony? :) Ja też miałam wczoraj molestować ale padłam jak młoda, ani sie obejrzałam jak mi się oczy zamknęły i dupa blada :/ Dziś muszę nadrobić z nawiązką ;)
scarletka trzymam kciuki za Piotrusia żeby to nie było nic poważnego i żeby impreza się udała :) A bartuś faktycznie chłop jak dąb! Niesamowite wyniki :)

Zmykam spać, do później!

Dominik zachowuje sie jak zwylke wiec mysle ze jest ok ja wlasnie zaraz klade sie na podloge i bede tak lezec moze kregoslup troche przejdzie hahhahahahahahahhahaha kiedys slyszlama ze jak sie chudnie to kregoslup boli i stawy .....tylko ze ja cholera niestety nie chudne i do wagi sprzed ciazy 12 kilo mi brakuje porazka jakas........jeszcze jajnik wysiada dzis nie no jestem cala do wymiany......cholera

konciu kochana gratuluje 5 miesiaca!!!!

pozatym jutro ide na slub kompletnie nie przygotowana ale mam jeszcze caly dzien dzisiaj:)

Ostatnia edycja:
Spring to czekam na focie:-D:-D:-D:-D:-D tej nowej fryzury;-)) a nocka bajeczna!!!!
Malina- u nas dzis to samo pobódki co 1,5h masakra jakaś i za kazdym razem zjedzone po 150 ml przez noc więcej zjada mleka niż w dzień....:szok::szok:
Scarlet- ooooooo pieknie wam Bartuś rośnie oby tak dalej;-))

Ja dzis pościele piorę bo słonce wyszło wiec trzeba korzystać potem szybko obiad dziś żeberka i na spacer z maruderem...

reklama
Hej dziewczyny :)

Ja tylko na chwile wpadam.
Jutro wyjeżdżamy do Swinoujscia. Od wczoraj robię pranie i pakuję się, więc nie mam czasu na czytanie.
Pogoda my być niestety kiepska, więc trzymajcie kciuki, żeby jednak cos sie zmieniło w tym zakresie.

Wracamy w przyszłą niedzielę.
Pewnie nie będę w stanie was wtedy nadrobić :D

Buziaki :*

Do góry