PINKA25
mama razy DWA;-)
oczy zamykają mi się same........... nawet 2 kawy nie pomogły dzieciaki wykąpane zaraz ja wpadne pod prysznic a Nikitka zajmie się bratem
bo jeszcze dzis czeka nas rozmowa na skypie z Tesciową

poprasowałam 3 automaty jestem z siebie dumna

Patik- super ze nauka odpampkowania poszła wam bezboleśnie u nas powiem ci ze mloda szybciej nauczyła sie nie sikac w nocy niż w dzień w pampa ha ha
Malina- z tym powerem mnie rozbawiłas ha ha ha chociaż raz w miesiącu w domu z przyjemnoscią sprzatasz ha ha ha
apistella patris -no to i ja dołącze do marud dziś
nic mu nie pasuje ostatnio na plecach leżec nie wieć bach na brzuch a na brzuchu dziki ryk!!!! i o co chodzi??? nie wiadomo...
barbra- sikam ha ha ha kopara rozwaliła mnie na atomy

och ta córcia he he

bo jeszcze dzis czeka nas rozmowa na skypie z Tesciową

poprasowałam 3 automaty jestem z siebie dumna

Patik- super ze nauka odpampkowania poszła wam bezboleśnie u nas powiem ci ze mloda szybciej nauczyła sie nie sikac w nocy niż w dzień w pampa ha ha
Malina- z tym powerem mnie rozbawiłas ha ha ha chociaż raz w miesiącu w domu z przyjemnoscią sprzatasz ha ha ha
apistella patris -no to i ja dołącze do marud dziś
nic mu nie pasuje ostatnio na plecach leżec nie wieć bach na brzuch a na brzuchu dziki ryk!!!! i o co chodzi??? nie wiadomo...barbra- sikam ha ha ha kopara rozwaliła mnie na atomy

och ta córcia he he
na nic więcej nie mam sił. Fajnie, że mam w swoim ogródku hamak, altanę, taras od wschodu i zachodu, ale ogarnięcie tego wszystkiego, wyplewienie klombików, przesadzanie, podlewanie + moje dziewczyny, dom to czasem za dużo. Dobrze, że tylko czasem;-) tom se ponarzekała, przechodzę do rzeczy.

(no chyba,że się mylę)