Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
naprodukowałyście szalone tyle, że.. nie przeczytałam. Siostrzyczka przyjechała w odwiedziny, więc nie mam czasu na BB. Jutro wieczorem będę![]()
nalóg ;-)no to czego jeszcze piszesz??? a sio!!!!!!!! he he

Ania zrobiła nam pobudkę o 5:00,a teraz znów śpi. O 6:00 do łóżka przywędrował Jasiu no i o śnie mogłam zapomnieć. Jestem meega zajechana
Z dzisiejszym obiadem-jak zwykle-problem. Może zrobię piersi z kurczaka w cieście francuskim z jakąś surówką (?) Na spacer też się wybiorę. No i czekam z niecierpliwością na telefon od teścia w sprawie pralki . Zaniedługo nie będę mogła wejść do łazienki,bo uniemożliwi mi to góra brudnych ciuchów

A z okazji urodzin dużo zdrówka i uśmiechu na twarzy
;-) Przyznaj się:ile wiosen już skończyłaś?:-):-)
, normalnie nie mogę się nadziwić :-) , potem o 7 ucioł sobie jeszcze 50 minut drzemki a teraz siedzi koło mnie w foteliku i coś tam sobie gada o i ziewa he he
ale muszę powiedzieć że obiad pyszny i szybki
a za to u mnie dziś będzie spagetti po bolońsku bo mi smaka narobiłaś
.Dobrze że chociaż Mini Mini mamy :-)

a herbatę z sokiem malinowym uwielbiam! Muszę sobie kupić,ciągle zapominam
oczywiście, że chodziło o 69 cm;-) wielka baboszka mi się wydaje ale 89 to gruba przesada

potrzebowałam herbaty, śmietany, przecieru i pomidorów. Non stop na pożyczki latam, ale nie jestem taka - odkupuję;-)
a nóz wygram kostke kasi