• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

hello

Malina -super ze pospałas;-) a my z wodą juz robilismy próby i nie przeszło:-(:-( musiała byc flacha i dopiero zasnoł:-D:-D

Wierka- jestem jestem:-p my tez zaspalismy do szkoły:szok::szok: w domu wszystko frówało ha ha dobrze ze maz malą zawozi:tak::tak:

madzikm- o kurcze!!!!!!!!!! jak tyś to zrobiła??????? przytulam mocno;-):-)
spring- ciesze sie ze już ci lepiej i oby było coraz lepiej;-)) wirusom mówimy nie!!!!!!!!!!!! zdrówka

niedługo w rozmowach w toku bedzie jak facet ze stanów urodził 3-kę dzieci naturalnie:szok::szok::szok::szok: szok dla mnie

reklama
Witka dziewczyny :) Nock raczej ciężka , położyłam go o 20 po 50 minutach obudził mi się z takim przeraźliwym rykiem , że się oboje z emikiem zerwaliśmy z kanapy i polecieliśmy zobaczyć co się dzieje :/. Nie wiem czy mu się przyśniło czy coś go zabolało , trochę trwało za nim się uspokoił i usnął z powrotem :/.Potem się budził kilka razy w nocy i wypił kilka łyków mleka i spał dalej.Je też słabiej niż zwykle nie wiem czy to skok rozwojowy czy co bo tak od kilku dni jest :/.

Pinka ten facet urodził się kobietą i przeszedł operacje zmiany płci ale nie naruszono mu organów rozrodczych.Więc wcale nie takie szokujące :)

Spring cieszę się że u ciebie lepiej

Madzik oby nadgarstek się szybko zrósł :)

Lokata no niewiem jego tata do 18 miesiąca życia zjadał jedyne 150 ml a on się widzę do niego podał :)

Julia oby Dominiczkowi szybko się poprawiło , biedne maleństwo :*

Malinaa
no widzisz wreszcie i Ty się wyspałaś :)

Cześć dziewczęta:-)
Julia- przytulam. Jak słyszę, biegunka to mi się włos jeży na głowie. Mam nadzieję, że to jednorazowa przypadłość i Dominik szybko wyzdrowieje:-)
Malinka- no, no nocki coraz piękniejsze! Janek to prawdziwy siłacz:-D
Patris- Nie martw się, może faktycznie cos mu się śniło i tak się zerwał:-)
Pinka- jak tam kurs foto?

Jaśko śpi, więc chwilę mam, nigdy nie wiem jak długą hehehe:-). Nocka u nas w porządku choć się obudził o 3.30 na mleczko, wytrąbił 100 i zasnął. O 7 rano był już gotów na zabawę i budzenie rodziców.
Pogoda wredna, zimno buro i deszcz pada. Dobrze, że wczoraj kupiłam wypasiona kurtkę małemu za całe 2zł:szok::-)
MIłego dnia laski!

ojoj przechwaliłam malutki mój płakał w niebogłosy .......teraz zasnał mam nadzieje ,że na długo:( biedactwo moje

gzdzie kupuje sie herbate majerankowa?w aptece nie ma;/

Ostatnia edycja:
Pinka domyśliłam się i dlatego Ci napisałam , no jak się nie zna szczegółów nie zna to może być szokujące :)

Magdzior
ja też myślę że coś mu się przyśniło i stąd ta histeria :) Pogoda okropna zimno , ponuro brr aż się niechce wychodzić więc my chyba sobie spacer darujemy dziś :/ , ale w razie czego to pluszowy kombinezon wisenno-jesienny mam i mały w niego jeszcze w chodzi :) Gratuluje udanego zakupu :)

Julia
taki mi szkoda Dominiczka biedactwo małe , przytulam mocno :**

Moje dziecię zjadło dziś o 6:00 90ml mm z 1,5 łyżki sinlacku , 9:00 50 ml mm i 11:00 120 ml kaszki i zobaczymy co będzie dalej :)

Julia może o maść majerankową do smarowania pod nosek Ci chodzi co?? O herbacie nie słyszałam..
Krowka gdzie Ty takie wypasione zakupy robisz??
Pinka a jeszcze będziesz próbować z wodą??

Jaś od godziny drzemie po soczku i czekam na niego z obiadkiem.. Jakiś fajniejszy dzień jak się go nie zaczyna po 5ej hahahahahaha
Dobra wypadałoby zjeść śniadanko..

Malina- w lumpeksie moim kochanym:-) Uwielbiam buszować hehe! A jak już coś fajnego w łapki wpadnie to się czuję jakbym co najmniej ciuchy za parę tysięcy kupiła hehe:-)
Jaśko dziś o 3.30 100 mm, o 7,30 80 mm i o 10.30 80 mm hmm. Jak się obudzi to wcisnę obiadek. zakupiłam wczoraj słoiczki rossmanowskie, zobaczymy jak mu posmakują.

Julia może o maść majerankową do smarowania pod nosek Ci chodzi co?? O herbacie nie słyszałam..
Krowka gdzie Ty takie wypasione zakupy robisz??
Pinka a jeszcze będziesz próbować z wodą??

Jaś od godziny drzemie po soczku i czekam na niego z obiadkiem.. Jakiś fajniejszy dzień jak się go nie zaczyna po 5ej hahahahahaha
Dobra wypadałoby zjeść śniadanko..
ja tez nie a napewno miala byc herbatka.....

reklama
Tu znowu ja,

udało mi się dziś zważyć Grubego :-) Kolejka była długa a ze dzieci były trochę sztywne to mój mały postanowił rozruszać imprezę.Najpierw się popisywal jak to on umie po matce skakać a kiedy już zdobył publiczność urządził konkurs pod nazwa ''kto najszybciej zjedzie mamie z kolan'':tak: Najważniejsze ze poszedł z waga do góry i wazy równe 8kg.

spring milo ze się samopoczucie polepsza
malina co za entuzjazm w twoich postach po tych nockach przespanych
krówka fajnie ci się z ta kurtka udało,zmotywowałaś mnie żeby i mój szmatland odwiedzić;-)
julia biedny Dominik:*** dobrze ze zadzwoniłaś do lekarza:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry