wierka
Podwójnie szczesliwa mama
Cześć mamusie
wczoraj już was nie doczytałam,bo korzystając z pierwszej wolnej chwili wyrwałam się na zakupy kosmetyczne:-) potem już nie było czasu...Dzis z rana mój mały Prima Aprilis wywinal mi numer-zwykle budzi sie o 5.30 rano,je mleczko i śpimy do 7 mej wiec nawet budzika nie nastawiłam i co?Zjadl o 5.30 mleczko i obudziliśmy się o 7.57:-) gdzie o 8.20 musimy wychodzić odprowadzić Sammiego do szkoły.Mozecie sobie wyobrazić moje tempo
ale zdarzyliśmy:-) a potem caly dzien minal jak błyskawica. Pogoda już typowo jesienna,szaro,wietrznie i ogólnie bleeeeee.To tyle co u nas,miłego wieczorku
malina trzymam mocno nasze marcowe &&&& żebyś dostała jak najszybciej prace z domu,a z tym jabluszkiem to ja obieralam Sammiemu surowe ze skórki i skrobalam lyzecza,konsystencja
była taka jak ze słoiczka//co do zajmowania się dziećmi to ja mam podobnie i przez to nie pracuje,bo uważam ze nikt inny nie przypilnuje mi dzieci tak dobrze jak ja,takie małe zboczenie:-)
apistella ja karmiłam Sammiego piersią 4.5 mca i powiem Ci ze te same objawy pod koniec były,nie starczalo mu juz mleka i niestety przeszlam na butle.Ale jestem dumna ze te 4.5 mca sie udało,bo przy Jamiem mogalm karmic tylko 3 tygodnie.Takze popatrz na swój wynik-ponad 5 mcy!!! Super!!!
koncia elegancko Maks wcina słoiczki,mój tez tak w przeciągu 8 min obróci i się dziwi ze już
wszystko zjedzone:-)
ola a to Ci Gosia artystka,ciekawe co w nocy robi jak się tak w dzień wyśpi:-)
barbra &&&& żeby się w twojej pracy trochę wyluzowało a i teściowa tez na luz wrzuciła;-)
bosa szkoda Stelluni,bidulka się meczy pewnie:-( jak sie dzisiaj czuje?
spring współczuję ci tych nerwów a lekarza trzeba było marcówkami nastraszyć to z marszu by ci orzeczenie wydal,ciul jeden za przeproszeniem.Wlasnie mialam napisac ze
teraz już sobie w końcu odetchniesz a tu czytam ze się pochorowałaś...kuruj się jak możesz
pabella a komu dokładnie wpadł ten rehabilitant w oko?
//bardzo dobry pomysł z tym wydłużaniem czasu
patik jakie kochane siostrzyczki
madzik przytulam,dobrze ze m mógł przy tobie zostać
julia współczuję samopoczucia,dużo zdrówka dla Dominika a sil dla ciebie
krówkabordo/lokata bardzo ładnie wasze dzieciaczki jedzą
pinkawhere are you?:-)
wczoraj już was nie doczytałam,bo korzystając z pierwszej wolnej chwili wyrwałam się na zakupy kosmetyczne:-) potem już nie było czasu...Dzis z rana mój mały Prima Aprilis wywinal mi numer-zwykle budzi sie o 5.30 rano,je mleczko i śpimy do 7 mej wiec nawet budzika nie nastawiłam i co?Zjadl o 5.30 mleczko i obudziliśmy się o 7.57:-) gdzie o 8.20 musimy wychodzić odprowadzić Sammiego do szkoły.Mozecie sobie wyobrazić moje tempo
ale zdarzyliśmy:-) a potem caly dzien minal jak błyskawica. Pogoda już typowo jesienna,szaro,wietrznie i ogólnie bleeeeee.To tyle co u nas,miłego wieczorku malina trzymam mocno nasze marcowe &&&& żebyś dostała jak najszybciej prace z domu,a z tym jabluszkiem to ja obieralam Sammiemu surowe ze skórki i skrobalam lyzecza,konsystencja
była taka jak ze słoiczka//co do zajmowania się dziećmi to ja mam podobnie i przez to nie pracuje,bo uważam ze nikt inny nie przypilnuje mi dzieci tak dobrze jak ja,takie małe zboczenie:-)
apistella ja karmiłam Sammiego piersią 4.5 mca i powiem Ci ze te same objawy pod koniec były,nie starczalo mu juz mleka i niestety przeszlam na butle.Ale jestem dumna ze te 4.5 mca sie udało,bo przy Jamiem mogalm karmic tylko 3 tygodnie.Takze popatrz na swój wynik-ponad 5 mcy!!! Super!!!

koncia elegancko Maks wcina słoiczki,mój tez tak w przeciągu 8 min obróci i się dziwi ze już
wszystko zjedzone:-)
ola a to Ci Gosia artystka,ciekawe co w nocy robi jak się tak w dzień wyśpi:-)
barbra &&&& żeby się w twojej pracy trochę wyluzowało a i teściowa tez na luz wrzuciła;-)
bosa szkoda Stelluni,bidulka się meczy pewnie:-( jak sie dzisiaj czuje?
spring współczuję ci tych nerwów a lekarza trzeba było marcówkami nastraszyć to z marszu by ci orzeczenie wydal,ciul jeden za przeproszeniem.Wlasnie mialam napisac ze
teraz już sobie w końcu odetchniesz a tu czytam ze się pochorowałaś...kuruj się jak możesz
pabella a komu dokładnie wpadł ten rehabilitant w oko?
//bardzo dobry pomysł z tym wydłużaniem czasupatik jakie kochane siostrzyczki

madzik przytulam,dobrze ze m mógł przy tobie zostać
julia współczuję samopoczucia,dużo zdrówka dla Dominika a sil dla ciebie
krówkabordo/lokata bardzo ładnie wasze dzieciaczki jedzą
pinkawhere are you?:-)
dlatego w pewnym momencie zarzuciłam stosowanie zasady, ze jak wypija do dna, to trzeba dorobić mleka. I jakby to nie wyglądało z boku, u nas są wydzielone porcje i koniec kropka.