Spring, jakaś awaria im wyskoczyła i od weekendu nie naliczało w ogóle głosów
W tej chwili to naprawiają, ale nie wiadomo jaki będzie tego wynik, bo runda, w której brałyśmy udział, zakończyła się w niedzielę. Przed wystąpieniem usterki łapałyśmy się na nagrodę i mam nadzieję, że tak pozostało..
A dolegliwości już przeszły. Tzn u mnie przeszły bo eMek jest nadal umierający podobno.. ;-)
W tej chwili to naprawiają, ale nie wiadomo jaki będzie tego wynik, bo runda, w której brałyśmy udział, zakończyła się w niedzielę. Przed wystąpieniem usterki łapałyśmy się na nagrodę i mam nadzieję, że tak pozostało..A dolegliwości już przeszły. Tzn u mnie przeszły bo eMek jest nadal umierający podobno.. ;-)
za to potem ok 6.30 juz była wyspana i przysneła dopiero po godzinie i wstałysmy o 8.40 wiuec nie jest zle;-) No i my juz tez zmieniłysmy gondole na spacerowke ale ze niunia ma mały katarek to jeszcze nie woziła sie w nowym wozie;-)Za to juz pomału Małgoska startuje do raczkowania,oprocz bujania przebiera nozkami na przemian,tylko raczki jeszcze nie wiedza co z tym zrobic

tak naprawdę to nie mogę się doczekać, aż się przeprowadzimy do naszego domku.. wtedy będzie trochę więcej spokoju, już niedługo..
, Wiercił się, przebudzał z płaczem w końcu wylądował u nas w łóżku o 4,30
.