Witam
Młody wreszcie zasnął a ja mam chwile dla siebie
katjusza z tym wyluzowaniem u mnie to nawet dziś znajoma z która się kilka miesięcy nie widziałam, zauważyła ze to widać po mnie
w końcu jak mam nie tryskać szczęściem skoro mam taka fajna załogę na pokładzie;-)
ola super postępy u Gosiaczka!!Mój narazie się czołga i próbuje podnosić kuperek do góry
spring współczuję Ci tego wczorajszego incydentu,moja kuzynka kiedyś przez przypadek zostawiła sudokrem w zasięgu reki i jej mały się najadł,ale tylko trochę i tez wydzwaniali po lekarzach czy nic mu nie będzie
koncia Ola ma racje jak Ci się już wali,to wszystko naraz.Ale z Ciebie to jest silna kobieta,dasz rade
Młody wreszcie zasnął a ja mam chwile dla siebie
katjusza z tym wyluzowaniem u mnie to nawet dziś znajoma z która się kilka miesięcy nie widziałam, zauważyła ze to widać po mnie
w końcu jak mam nie tryskać szczęściem skoro mam taka fajna załogę na pokładzie;-)ola super postępy u Gosiaczka!!Mój narazie się czołga i próbuje podnosić kuperek do góry

spring współczuję Ci tego wczorajszego incydentu,moja kuzynka kiedyś przez przypadek zostawiła sudokrem w zasięgu reki i jej mały się najadł,ale tylko trochę i tez wydzwaniali po lekarzach czy nic mu nie będzie
koncia Ola ma racje jak Ci się już wali,to wszystko naraz.Ale z Ciebie to jest silna kobieta,dasz rade

szorowałam to 2 dni zeby zeszło.... zadne kary nic nie działa 

nas uratowała konsekwencja i rozmowy wieczorne....dlaczego tak się zachowujesz, czy chciałabyś by mama/tata chodzili z takimi minami, twoje zachowanie nas smuci itp. itd., w ciągu dnia jak tylko zaczynała się akcja przypominałam naszą rozmowę, chwaliłam jak się opanowała. Porozmawiaj z panią czy w przedsz. coś się nie wydarzyło.