Iza żebyś wiedziała ręce opadają :/ Ja tak miałam jak chciałam małego zapisać do neurologa bo główki mi nie unosił mając koło 3 miesięcy to termin był za trzy miesiące więc zrezygnowałam a mały i tak za dwa tygodnie zaczął pięknie główkę unosić

. A na ortopedę z 6 tygodniowym malcem miałam czekać 1,5 miesiąca , więc poszłam prywatnie masakra jakaś , wizyta trwała 3 minuty w tym USG i 100 nie moja koszmar normalnie.
Marcia no właśnie na Kmińskiego mi kazali czekać do lipca ,a idę na Wrońskiego do Kliniki Alergologiczno- Kardiologicznej Szpitala Akademickiego bo u nich stosunkowo krótkie terminy bo już na 15 lutego

.
Pinka u mnie imprezka za dwa i pół miesiaća ale jakoś planów nie mam jeszcze trzeba powoli zacząć planować

Na drutach ja też robię

zrobiłam małemu sweterek a teraz dziergam szaliczek u mnie to rodzinne wręcz bo mama też robi na drutach a nauki na ZPT też pamiętam

. Uwielbiam te twoje sesje i niecierpliwością czekam na kolejną

. A u mnie właśnie jakoś się cofnął i jak jadł już gniecione tak teraz tylko miksowane na papkę ale myślę że to przez ząbki

.
Nela witaj ja też miałam być kwietniówką z pierwszych dni , ale mały się urodził pod koniec marca

Nie można się obwiniać za coś co od nas nie zależy ale wiem że łatwo się mówi
Spring ja na początku próbowałam robić do słoiczków na kilka dni obiadków ale doszłam do wniosku że jednak mi wygodniej co dziennie świeże ugotować

.
Aleksandra witaj widzę że drugi Kacperak się pojawił na forum mój synuś też Kacperek
Zuza to przynajmniej trzydniówkę masz już za sobą u nas jak na razie jeszcze nie było
Lokata Wielkie gratulacje dla Malwinki mój jak na razie nawet sam nie stoi ale się rwie do tego strasznie co go próbuje posadzić w foteliku , wanience , łóżeczku to On nóżki prostuje i staje zamiast usiąść a teraz to jest na etapie przygotowań do raczkowania zawzięcie ćwiczy stawanie na kolankach i dźwiganie pupy

Próbuje też samodzielnie usiąść z pozycji leżącej i nawet mu się prawie udało raz
U nas też buro , szaro i ponuro aż żyć się nie chce buuu :/Mały się bawi a ja się szykuje do wystawienia na aukcji jego ubranek bo już mi prawie z wszystkiego po wyrastał i przydałby się nowe ciekawe czy się uda sprzedać ?.