• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Harsha...no tak, dobry chleb do pomidorków to podstawa!!!! ;-)

Poziomka...będzie się trzymać na pewno!!!! ;-) no i właśnie też się zastanawiałam dlaczego robiłaś test?

Katjusza... a było tłumaczenie lub jakaś podpowiedź jak się do tego zabrać???? hehehehehe

Kochana - oczywiście i to z obrazkami! Na ten przykład mogę Ci wytłumaczyć, że wśród erotycznych drapnięć rozróżniamy "tygrysi pazur" (gdy drapniesz męża w pierś zostawiając mu mega czerwony ślad w formie zakrzywionej krechy) oraz "zajęczy skok" (gdy pozostawisz mu przy sutku pięć śladów paznokci blisko siebie).
I to nie są przelewki, mój mąż poszedł dziś na piwo, wróci trochę znieczulony to zamierzam obie te metody wypróbować na nim - W KOŃCU TEGO MI LEKARZ NIE ZABRANIAŁ!!

...a rano się mu powie, że coś dziwnego ma na klacie i się strzeli focha! O! :-D

Ostatnia edycja:
Harsharani o nieee tylko nie o jedzeniu !! hehe niooo chlebki są tam straszne :/ ja mieszkałam w Szkocji ale to tez UK i pewnie macie tez Sainsbury's ?? tam był jedyny taki dobry chlebek, podchodził pod orkiszowy ciemny, ale oczywiscie trzeba było kupic swiezy bo po 1dnym dniu był kamien :/ hehe a z tej plasteliny musiałam robic tosty to wtedy w miare smakował :/

Dziewczyny,
Poziomki z nami pisala przez jakis czas, majac nadzieje by byc z nami na marcu. Wyszedl jej test pozytywny, ale okazalo sie, ze cos nie tak ma chyba z hormonami (sory Poziomki jesli knoce) i musiala sie przez jakis czas podleczyc...
No i jesli wlasnie zrobila test...i okazal sie pozytywny.... To ja sie cholernie ciesze i bedziesz marcowo-majowa :-D Bo Cie nie oddamy Poziomki!!!!

reklama
Dziewczyny,
Poziomki z nami pisala przez jakis czas, majac nadzieje by byc z nami na marcu. Wyszedl jej test pozytywny, ale okazalo sie, ze cos nie tak ma chyba z hormonami (sory Poziomki jesli knoce) i musiala sie przez jakis czas podleczyc...
No i jesli wlasnie zrobila test...i okazal sie pozytywny.... To ja sie cholernie ciesze i bedziesz marcowo-majowa :-D Bo Cie nie oddamy Poziomki!!!!

NIgdzie się nie wybieram!!!!! Zostaje!!
Wystarczył miesiąc na luzie i .....zaskoczyło!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry