Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kochane - ja dostałam zakaz od lekarza uprawiania seksu natenczas ale myślę sobie - nie będę marnowała czasu, poczytam literaturę fachową, w końcu przecież wcześniej czy później zakaz się skończy to ja już będę wyedukowana - sięgnęłam po klasykę i rozróżniam już takie oto pozycje:
- pozycja otwarcia na oścież
- pozycja ziewnięcia
- pozycja zakleszczenia
- pozycja klacz
- pozycja rozszczepienie bambusa
- pozycja wbijania gwoździa
- pozycja krab
- pozycja zbliżenia podwieszonego
oraz kilka rodzajów natarcia jak: pchnięcie byka, pchnięcie dzika i wypuszczanie wróbla
I CO WY NA TO?!
Witaj Justysia - ale Ci się trafił temat na powitanie, hihi :-)
clifordja mam schize ze ktos mi od ogrodu wejdzie... kurde poki nie zasne strasznie sie nakrecam i boje... ale co zrobic... wczoraj spałam u mamci hehe a dzisiaj moze dam rade ..:/
Katjusza...Ty wariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacie!!!! spadłam z łóżka ze śmiechu auć...;-) a było tłumaczenie lub jakaś podpowiedź jak się do tego zabrać???? hehehehehe
A Justyśka wiedziała kiedy przyjść po prostu ;-)
Ona trzymam kciuki ,żebyś szybko dziś zasnęła...!!!!!!
Kurna, ale mnie na jedzenie wzielo... Marzy mi sie teraz pomidorek z cebulka i smietanka...taka a'la salatka... ale z jakims dobrym chlebem a nie tym plastelinowym angielskim.