• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO to trzeba koniecznie zapamiętać ,że na stojaka się udaję ;-) buhahahaha

Coś tu długo Futrzaka nie ma.....Futrzaczku żyjesz???? ;-)

Ostatnia edycja:
Poziomki gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
ależ się cieszę, wiedziałam, że się uda!:)
ona ty to zboczek jesteś hahahahaha nie poszłam na ten tego, tylko na kolacjon, bo od obiadu nic nie przełknęłam;)
Clifordzik wybierz taką pozycję, która wam będzie odpowiadała i w której czujesz się najbezpieczniej. bocznej ja nie lubię więc nawet nie testowałam. misjonarz może być, ale u nas właśnie ten jeździec jest najlepszy, bo ja sama ustalam tempo i głęboko wcale nie musi być, a właśnie tego się boję najbardziej;) no i że się m zagalopuje hahahaha

ja wszamałam bagietkę z masełkiem czosnkowym, od razu lepiej;)

Poziomki gratulacje!!! Nie ma to jak w końcu zobaczyć te dwie upragnione kreseczki:happy:
Ponieważ u mnie cały dzień padało, więc popołudniem wybraliśmy się na zakupy i kupiłam śliczny komplecik: bodziaczek+śpiochy welurowe:-), w neutralnym - beżowym kolorze. Od razu humor mi się poprawił:tak:, nie przeszkadzał mi nawet dość mocny deszcz w drodze ze sklepu do auta (a lało jak ch....a). Mała rzecz a cieszy:tak: Tz śmieje się, że do porodu zakupię ciuszki na cały pierwszy rok życia maluszka:-D

Scarletka ...a już myślałyśmy ,że udałaś się na igraszki ;-) co do pozycji to jeszcze mam noc i dzień na przemyślenia ;-) i dobrze ,że coś wszamałaś...bo już Twoje burczenie zagłuszało mi tv ;-)
Magdzior ...super ,że zakupiłaś bodziaczek...ja jeszcze się trochę obawiam takich zakupków i poczekam jeszcze trochę ;-)

Scarletka ...a już myślałyśmy ,że udałaś się na igraszki ;-) co do pozycji to jeszcze mam noc i dzień na przemyślenia ;-) i dobrze ,że coś wszamałaś...bo już Twoje burczenie zagłuszało mi tv ;-)

a żebyś wiedziała, że zagłuszało hahahaha jak ja zaczynam myśleć co by tu zjeść to mija pół dnia:/
Poziomki a walnij sobie suwaczek, co ci tam, też będziemy podziwiać;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry