reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Dżizas na pół dnia nie można Was zostawić, bo potem czytam godzinę zaległości :sorry2:

Po pierwsze i naj naj naj najważniejsze POZIOMKA GRATULACJE!!!!
Majowe dzieci są the best, mówię z doświadczenia, może trafisz 5ego w moje urodzinki :D Będzie BYK!!!! Ale wykrakałam normalnie, bo się dopiero co rano pytałam czy coś będzie w tym miesiącu ;) Ale mam zaciesz :-):-):-):-)

Justysia1a witamy, załapałaś się jeszcze na marcówkę hehe ;)
Yenn genialny tekst z tym niepokalanym poczęciem, zacznę nim molestować małża :p A piesek to mix spaniela z kundelkiem :happy2:
Katjusza wypuszczanie wróbla mi się z niczym jakoś nie kojarzy, ale za to pozycja zbliżenia podwieszonego inspirująca ;-)

Ona i Clifordzik - zboczułki jedne :p U mnie z chęciami różnie.. Albo mam wściekliznę, albo lenia giganta ;)

Ostatnia edycja:
Chciałam spytać, czy wszystkie sobie zaplanowałyście dzidzie? Bo u mnie to wpadka, chciałam maleństwo za jakieś 3 lata, bo jeszcze studiuję. Na początku byłam przerażona, ale teraz wiem, że sobie poradzimy. Rodzinka nas wspiera i jestem szczęśliwa, że będę miała dzieciątko. Już od dawna patrzyłam na maluchy na ulicy i się rozczulałam. Szczególnie jak widziałam jakąś różowiutką dziewczynkę:-D

A jeśli chodzi o mój ulubiony temat ostatnimi czasy, to korzystam z tej stronki. Trudno taką znaleźć po polsku, ale myślę, że wszystko jest tak zobrazowane, że sobie każdy poradzi :-D
Monkey Bar Sex Position

Chciałam spytać, czy wszystkie sobie zaplanowałyście dzidzie? Bo u mnie to wpadka, chciałam maleństwo za jakieś 3 lata, bo jeszcze studiuję. Na początku byłam przerażona, ale teraz wiem, że sobie poradzimy. Rodzinka nas wspiera i jestem szczęśliwa, że będę miała dzieciątko. Już od dawna patrzyłam na maluchy na ulicy i się rozczulałam. Szczególnie jak widziałam jakąś różowiutką dziewczynkę:-D

A jeśli chodzi o mój ulubiony temat ostatnimi czasy, to korzystam z tej stronki. Trudno taką znaleźć po polsku, ale myślę, że wszystko jest tak zobrazowane, że sobie każdy poradzi :-D
Monkey Bar Sex Position

my walczyliśmy o 2 dziecko od roku, studiować też jeszcze studiuję, wszak to końcówka bo sama magisterka mi została to mam już z górki, ale Piotruś urodził się po 1 roku. byłam młodziutka, ale dałam sobie radę i ze studiami i w opiece nad nim:) też był dzieckiem przemyślanym i planowanym.
ty też sobie poradzisz!:)

o mater deus to moje hinduskie ilustracje przy tym Koncia wymiękają ;-) ja dziewczęta idę pod kołdrę, poknuję tam sobie do poduszki :-) miłej nocy!

reklama
Do góry