reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2011

branoc Olcia :D
Harshka, to ładnie cię szkrabik skopał, ustawia mamusie :p
ikusia, kuruj się miodkiem, cytrynką i czosnkiem. Teraz dużo ciężarówek choruje :/

reklama
Co tam Koncia w Poznaniu slychac? :)
Wczoraj ogladalam mecz z juventusem i normalnie taaaaakie emocje... A moi bracia wybieraja sie do manchesteru na mecz z city...:)

Dobranoc Kochaniutkie!
ja jak zwykle spadam i rezerwuję weekend dla moich chłopaków. mam nadzieję, że pogoda dopisze, to poszalejemy na zewnątrz:) buziole dla wszystkich!

ikusia895- witam nową koleżankę:-):-):)

ola- Ty się tak nie forsuj- bo jeszcze nam coś narobisz!!:tak::tak::-D

harsharani- Ty mi tu nie pisz o takich meczach bo Ci tam mojego M podeśle- on bardzo chciałby iść na jakiś fajny meczyk ale wiecie jak to jest- to są już spore pieniądze- dojazd, nocleg i bilet:(:-(

Widzę ze jestem pierwsza:) :-) Mój M musiał dzisiaj jechać do pracy....:(:-(więc wstałam razem z nim bo mi już w brzuszku burczało:):cool2: na śniadanko kakao i buła ze serkiem- mniamu...a pogoda zapowiada się fatalna:-:)-(

hej,
wczorajsze zakupy przed weselem to: 4 pary butów i nic wiecej ;p sukienkę biorę od siostry, bo w kazdej wygladlam jak bombka... za to buty mogę zmieniać z wysokich szpilek, przez nizsze, aż do balerinek na koniec imprezy jak tylko dotrwam ;)

zaraz spadam się kąpać, potem kosmetyczka i imprezka

milego weekkendu bedę w poniedziałek ;)

hej,
wczorajsze zakupy przed weselem to: 4 pary butów i nic wiecej ;p sukienkę biorę od siostry, bo w kazdej wygladlam jak bombka... za to buty mogę zmieniać z wysokich szpilek, przez nizsze, aż do balerinek na koniec imprezy jak tylko dotrwam ;)

zaraz spadam się kąpać, potem kosmetyczka i imprezka

milego weekkendu bedę w poniedziałek ;)
O matko ile par butów:):)super
życzę udanej imprezki- wybaw się za nas:):)

CZesc dziewczyny
Pastela - udanej imprezy:-)
Mnie też dopadło jakieś przeziębienie:-( Wczoraj wieczorem zaczęło mnie boleć gardło, a teraz jestem taka do d...y:-( Popołudniu pewnie będzie gorączka. Pojadę poszukać tego prenalenu, może postawi mnie na nogi:tak:

reklama
Do góry