Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja to już zaczynam stwierdzać ze moje dzieci będą kochać dźwięk pstrykania na klawiaturzenio dobra kuniec tego gadania bo jutro o 12tej znowu wstane a moj bobas to chiba informatykiem zostaniedobrej nocki
nie chce mi sie spac- moj dzwonil ze jeszcze cala kuchnia ziemniaki obieraja na jutro i z pol godziny mu zleci
i sie mnie pyta a kupilas mi cos na urodziny
Trzeba mu było powiedzieć ze Ty jesteś jego prezentem- zawiązać kokardkę na brzuszku i czekać na niego toplesnie chce mi sie spac- moj dzwonil ze jeszcze cala kuchnia ziemniaki obieraja na jutro i z pol godziny mu zleci
i sie mnie pyta a kupilas mi cos na urodziny
![]()

moj szymon to ja pojedzei do zywca jak dorosnie to pewnie twoje panny odwiedzi bo z netu juz sie znaja
Spokoa wiesz ze dobry pomysl i nawet mam kokarde tilko srebrna a nie czerwona np...ale co tam dostanie mnie zapakowana w srebrna milutek jestes genialan;-)opowiem ci jutra co z tego wyniklomoj szymon to ja pojedzei do zywca jak dorosnie to pewnie twoje panny odwiedzi bo z netu juz sie znaja
![]()
bo dzieci każą się nam po głowach popukać w tym XXI wieku ha ha ha
- miłej nocy w taki razie
ja go w jego urodziny zabije on chiba zapomina jak do Chesham trafic 9 mil...ohhhhh nie wiem co mi jest ze mi sie wogole spac nie chce