reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

buziaczek1 ale dlaczego akurat z prawej strony? to nie powinno bolec z dwóch? a może dopiero zacznie po drugiej stronie... :/ masakra :( no ale jakoś dam radę - już wyjścia nie mam, no i na szczęście jest no-spa forte :)

reklama
Barbra- wcale się nie dziwie ze się wkurzyłaś i uniosłaś- ja tez tak teraz reaguje a kiedyś się prawie rozpłakałam jak przyszło mi się użerać z babka przy kasie:tak::tak:. w sumie na allegro to bylby moj drugi dopiero zakup dla dzieci:)Kiedyś rożki kupiłam i tyle w sumie:)hihi

Buziaczek- o matko słyszę słowo Sfera i mi włosy staja dęba!:) Byłaś tam kiedyś? w tej nowej? Bo ja tam rok pracowałam:)

Barbra, współczuję bólów :-( Mnie na szczęście na razie takie omijają. Co innego jeśli chodzi o krzyż. Kilka lat pracy "stojącej" i teraz po prostu cierpię jak emerytka :baffled:

Ja w tym tygodniu rozpoczęłam zakupy wyprawkowe :-) na początek oczywiście poszło to, co najbardziej cieszy oko, czyli ubranka :tak: za dwa tygodnie zamówię wózek, po nowym roku mebelki i powoli będę kolekcjonować całą resztę. Najgorsze jest to, że coraz bardziej odwleka nam się termin przeprowadzki do nowego mieszkania. Bylismy wczoraj na budowie i musze powiedzieć, że panowie się tam nie przemęczają.. W naszym mieszkaniu znaleźliśmy kilka puszek po piwie.. Fachowcy! :wściekła/y: Chyba muszę ich myszami postraszyć, bo jak sobie pomyślę, że pokój Gabrysi urządzi eMek a w szafkach ukladać mi będzie teściowa to trochę mi słabo :crazy:

Ja widzę ze stresy nas Marcówek nie omijają ostatnio- Pabela postrasz ich myszami jasne- a co!!! A co oni sobie myślą- do roboty!!! Na kiedy macie odbiór mieszkania zaplanowany?!

Teoretycznie przed świętami mamy mieć odbiór, ale każdy się śmieje jak to słyszy.. Sama juz nie wiem. Może wezmą się w garść na ostatniej prostej?
Potem jeszcze tylko załatwienie przyłączy gazu i prądu (coś dla ciebie Milutku ;-)), zabierzemy się za wykończeniówkę i wszystko juz będzie zależeć tylko od nas.. :-)
Chyba jestem jedyną matką, która ma nadzieję urodzić po terminie..

buziaczek1 ale dlaczego akurat z prawej strony? to nie powinno bolec z dwóch? a może dopiero zacznie po drugiej stronie... :/ masakra :( no ale jakoś dam radę - już wyjścia nie mam, no i na szczęście jest no-spa forte :)
kochana barbarko mi polozna powiedziala ze tak jest zwykle ze to po jednej stronie boli bo tam dzidzius nam czyms dlubie cus jakby srubokretem i temu nas kolo jednego boku boli a potem kolo drugiego:):tak:

Buziaczek- ja tam do bielska nic absolutnie nie mam- tylko kojarzy mi sie głownie z praca.....a pracowałam w H&M w Sferze:) byłaś tam kiedyś??? Mam sentyment do tego miejsca:) :-D:-)

Pabella- Ty mi o terminach nawet nie mów:) zaraz przypominają mi się nasze wodociągi które robią od 1,5 roku i nagle się okazało ze termin prac w naszej wsi się kończy a oni sobie zwyczajnie o mnie zapomnieli- koszmar:):)Oby ich ktoś pogonił z ta robotą :) Masz szanse urodzić później:):)na pewno większa niż ja:)hihi

Barbra no niezła hystoria hahaha :D

Pinka polecam zimniuchną pepsi mmmmmmmmmmmmmm

Miliusia jeszcze nie oślepłam, ale zamiast białek w oczach mam czerwonki :/

Po pracy i po obiadku wyskoczyliśmy jeszcze po pomarańcze do biedrony i karmę dla Fredka, a że skubaniec pożarł moje nowe kapcie, to musiałam sobie kupić drugie i w deichmanie kupiłam buty na zimę dla mnie-kulki :D Bez rewelki, ale bardzo wygodne i szybko, łatwo się zakładają, na zameczek :D
Zobacz załącznik 304035

Odczytałam grzecznie i mogę iść spać.. Mały się "wydyma" pleckami, więc już czas na nas..

Dobranoc Pączuszki :******************

reklama
buziaczek1 a no widzisz i już jest wszystko jasne. Jesteś super i twoja położna na medal :) Bo ostatnio na usg pani dr powiedziała mi że mała leży sobie po prawej stronie brzucha a nie po lewej jak to chyba zwykle bywa... czyli mi tam faktycznie dłubie łobuziara! Ja jej podłubię :angry: :-D

Do góry