reklama
Barbra- wcale się nie dziwie ze się wkurzyłaś i uniosłaś- ja tez tak teraz reaguje a kiedyś się prawie rozpłakałam jak przyszło mi się użerać z babka przy kasie
. w sumie na allegro to bylby moj drugi dopiero zakup dla dzieci
Kiedyś rożki kupiłam i tyle w sumie
hihi
Buziaczek- o matko słyszę słowo Sfera i mi włosy staja dęba!
Byłaś tam kiedyś? w tej nowej? Bo ja tam rok pracowałam

. w sumie na allegro to bylby moj drugi dopiero zakup dla dzieciBuziaczek- o matko słyszę słowo Sfera i mi włosy staja dęba!
Barbra, współczuję bólów :-( Mnie na szczęście na razie takie omijają. Co innego jeśli chodzi o krzyż. Kilka lat pracy "stojącej" i teraz po prostu cierpię jak emerytka
Ja w tym tygodniu rozpoczęłam zakupy wyprawkowe :-) na początek oczywiście poszło to, co najbardziej cieszy oko, czyli ubranka
za dwa tygodnie zamówię wózek, po nowym roku mebelki i powoli będę kolekcjonować całą resztę. Najgorsze jest to, że coraz bardziej odwleka nam się termin przeprowadzki do nowego mieszkania. Bylismy wczoraj na budowie i musze powiedzieć, że panowie się tam nie przemęczają.. W naszym mieszkaniu znaleźliśmy kilka puszek po piwie.. Fachowcy!
Chyba muszę ich myszami postraszyć, bo jak sobie pomyślę, że pokój Gabrysi urządzi eMek a w szafkach ukladać mi będzie teściowa to trochę mi słabo 
Ja w tym tygodniu rozpoczęłam zakupy wyprawkowe :-) na początek oczywiście poszło to, co najbardziej cieszy oko, czyli ubranka
za dwa tygodnie zamówię wózek, po nowym roku mebelki i powoli będę kolekcjonować całą resztę. Najgorsze jest to, że coraz bardziej odwleka nam się termin przeprowadzki do nowego mieszkania. Bylismy wczoraj na budowie i musze powiedzieć, że panowie się tam nie przemęczają.. W naszym mieszkaniu znaleźliśmy kilka puszek po piwie.. Fachowcy!
Chyba muszę ich myszami postraszyć, bo jak sobie pomyślę, że pokój Gabrysi urządzi eMek a w szafkach ukladać mi będzie teściowa to trochę mi słabo 
buziaczek1
Fanka BB :)
MILUTEK ja tam pol zycia spedzilam tego co w pl mieszkalam mi tam sie podoba a co nie??
Teoretycznie przed świętami mamy mieć odbiór, ale każdy się śmieje jak to słyszy.. Sama juz nie wiem. Może wezmą się w garść na ostatniej prostej?
Potem jeszcze tylko załatwienie przyłączy gazu i prądu (coś dla ciebie Milutku ;-)), zabierzemy się za wykończeniówkę i wszystko juz będzie zależeć tylko od nas.. :-)
Chyba jestem jedyną matką, która ma nadzieję urodzić po terminie..
Potem jeszcze tylko załatwienie przyłączy gazu i prądu (coś dla ciebie Milutku ;-)), zabierzemy się za wykończeniówkę i wszystko juz będzie zależeć tylko od nas.. :-)
Chyba jestem jedyną matką, która ma nadzieję urodzić po terminie..
buziaczek1
Fanka BB :)
kochana barbarko mi polozna powiedziala ze tak jest zwykle ze to po jednej stronie boli bo tam dzidzius nam czyms dlubie cus jakby srubokretem i temu nas kolo jednego boku boli a potem kolo drugiegobuziaczek1 ale dlaczego akurat z prawej strony? to nie powinno bolec z dwóch? a może dopiero zacznie po drugiej stronie... :/ masakrano ale jakoś dam radę - już wyjścia nie mam, no i na szczęście jest no-spa forte
![]()

Buziaczek- ja tam do bielska nic absolutnie nie mam- tylko kojarzy mi sie głownie z praca.....a pracowałam w H&M w Sferze
byłaś tam kiedyś??? Mam sentyment do tego miejsca
:-)
Pabella- Ty mi o terminach nawet nie mów
zaraz przypominają mi się nasze wodociągi które robią od 1,5 roku i nagle się okazało ze termin prac w naszej wsi się kończy a oni sobie zwyczajnie o mnie zapomnieli- koszmar
Oby ich ktoś pogonił z ta robotą
Masz szanse urodzić później
na pewno większa niż ja
hihi
:-)Pabella- Ty mi o terminach nawet nie mów
Barbra no niezła hystoria hahaha 
Pinka polecam zimniuchną pepsi mmmmmmmmmmmmmm
Miliusia jeszcze nie oślepłam, ale zamiast białek w oczach mam czerwonki :/
Po pracy i po obiadku wyskoczyliśmy jeszcze po pomarańcze do biedrony i karmę dla Fredka, a że skubaniec pożarł moje nowe kapcie, to musiałam sobie kupić drugie i w deichmanie kupiłam buty na zimę dla mnie-kulki
Bez rewelki, ale bardzo wygodne i szybko, łatwo się zakładają, na zameczek 
Zobacz załącznik 304035
Odczytałam grzecznie i mogę iść spać.. Mały się "wydyma" pleckami, więc już czas na nas..
Dobranoc Pączuszki :******************
Pinka polecam zimniuchną pepsi mmmmmmmmmmmmmm
Miliusia jeszcze nie oślepłam, ale zamiast białek w oczach mam czerwonki :/
Po pracy i po obiadku wyskoczyliśmy jeszcze po pomarańcze do biedrony i karmę dla Fredka, a że skubaniec pożarł moje nowe kapcie, to musiałam sobie kupić drugie i w deichmanie kupiłam buty na zimę dla mnie-kulki
Zobacz załącznik 304035
Odczytałam grzecznie i mogę iść spać.. Mały się "wydyma" pleckami, więc już czas na nas..
Dobranoc Pączuszki :******************
reklama
buziaczek1 a no widzisz i już jest wszystko jasne. Jesteś super i twoja położna na medal
Bo ostatnio na usg pani dr powiedziała mi że mała leży sobie po prawej stronie brzucha a nie po lewej jak to chyba zwykle bywa... czyli mi tam faktycznie dłubie łobuziara! Ja jej podłubię