reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
nio ja z nimi jestem 2 i pol roku i mi styka...po macierzynskim szukamy nowej pracy ta mi sie znudzila...my juz po kolacji grzanki z szynka pomidorem i serem a do tego soczek grejfrutowy... i teraz mentaalista
ho ho ho
a mi sie cały czas teraz bigosem odbija
Ja teraz przeglądam allegro bo będę teraz kupować tą resztę co nam potrzeba- w sumie sama drobnice. Znalazłam hurtownika co ma duzo rzeczy patrze a tu się okazuje ze jest z miasta sąsiedniego
kopiuje co tam mnie u niego interesuje do Excela- podliczę, drukne i sprawdzę ceny na mieście
Ja teraz przeglądam allegro bo będę teraz kupować tą resztę co nam potrzeba- w sumie sama drobnice. Znalazłam hurtownika co ma duzo rzeczy patrze a tu się okazuje ze jest z miasta sąsiedniego
buziaczek1
ummmm bigos
a z jakiego miasta?;-) bo wiesz ja do bielska chiba pojade w styczniu po zakupy dla malego bo taniej niz w uk my wszystko dopiero w styczniu mamy kupowac
No własnei z Bielska jest ten handlarz
wrzucę Ci linka do rzeczy jakie ma
Ale mozna tez do sklepu osobiscie przyjechać i widzę ze ma fajne ceny
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
p.s. ja myślę ze w styczniu to się mogę już rozpakować choć chętnie bym sie spotkała na dobrej kawce
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
p.s. ja myślę ze w styczniu to się mogę już rozpakować choć chętnie bym sie spotkała na dobrej kawce
buziaczek1
nio fajnie by bylo
zaproszenie? oby mi sie udalo do pl wpasc na jakies dwa,3 dni na kuncu bo tansze bilety beda...ups...fuck sorki i nic bo ja juz nie polece...przeciez ja zapomnialam ze w ciazy jestem
i to juz bede gdzies daleko ponad 30 wiec nici ale moze chociaz mame uda mi sie przytargac tutaj zeby mnie w ciazy zobaczyla na zywca
ale kupie cus moz i mam mi przywiezie! o!

i to juz bede gdzies daleko ponad 30 wiec nici ale moze chociaz mame uda mi sie przytargac tutaj zeby mnie w ciazy zobaczyla na zywca
H
Harsharani
Gość
ummmm bigosa z jakiego miasta?;-) bo wiesz ja do bielska chiba pojade w styczniu po zakupy dla malego bo taniej niz w uk my wszystko dopiero w styczniu mamy kupowac
sorry, ze Wam sie wtrace, ale co Buziaku musisz jeszcze kupic?
Bo w sumie ja zawsze twierdzilam, ze tutaj jest duuuuzo taniej wlasnie....
P.S.
Bosa poleciala?
Cześć dziewczyny, już pewnie spać się kładziecie a ja dopiero odżywam...
magnoliaa pisałaś że nie wiesz jak się z małym dzieciakiem obchodzić. Ja jak ostatnio jak dostałam pieluchy, wzięłam do ręki to nie wiedziałam co, jak i którędy
milutek mnie też dziś pensja wpłynęła jako że 28. jest w niedzielę ale kurde ja to mam pecha bo jest 100 niższa
Ciekawe dlaczego... A co do Allegro to dostałam dziś od Marcina zakaz kupowania więcej ciuchów. Cztery siaty wystarczą 
buziaczek1 ja miałam przed ciążą dużo śluzu i teraz również mam go co nie miara; wkładki to dla mnie norma :/
Maggy77 witaj! oj placki ziemniaczane mniam! zjadłabym nawet o tej porze
Śmieszna historia dziś mi się przydarzyła w sklepie. Jak się wreszcie lepiej poczułam popołudniu (bo do 15ej chodziłam zgięta w pół i podtrzymując się ścian - tak mnie bolało na dole po prawej) to pojechaliśmy do Leroy po jakieś drobiazgi, żeby łaskawie kończyć remont mieszkania. Wzięłam z domu metr żeby mierzyć sprzęty bo przestrzeń w mieszkaniu mamy ograniczoną
Przy kasie wypakowaliśmy bety i przez przypadek położyłam też ten metr. O dziwo babka go nabiła na kasę (a kupiony był dawno i w innym sklepie) a ja się kapnęłam, ze przecież to mój prywatny metr. Więc mówię że przecież to mój że nie mogę za niego płacić
Babka na to oczywiście czy zgłosiłam ochronie, a ja że kurcze po pierwsze że nie myślałam o tym ze go mam w torebce (bo skleroza ciążowa) a po drugie ską mogłam wiedzieć że metr kupiony w innym sklepie da się nabić na kase w tym sklepie
I tak się rozemocjonowałam normalnie (taki typ ze mnie przejmujący się wszystkim), że babka w kasie mówi z uśmiechem: "spokojnie, spokojnie niech się pani tak nie denerwuje, bo mi tu pani urodzi" 
magnoliaa pisałaś że nie wiesz jak się z małym dzieciakiem obchodzić. Ja jak ostatnio jak dostałam pieluchy, wzięłam do ręki to nie wiedziałam co, jak i którędy
milutek mnie też dziś pensja wpłynęła jako że 28. jest w niedzielę ale kurde ja to mam pecha bo jest 100 niższa
buziaczek1 ja miałam przed ciążą dużo śluzu i teraz również mam go co nie miara; wkładki to dla mnie norma :/
Maggy77 witaj! oj placki ziemniaczane mniam! zjadłabym nawet o tej porze
Śmieszna historia dziś mi się przydarzyła w sklepie. Jak się wreszcie lepiej poczułam popołudniu (bo do 15ej chodziłam zgięta w pół i podtrzymując się ścian - tak mnie bolało na dole po prawej) to pojechaliśmy do Leroy po jakieś drobiazgi, żeby łaskawie kończyć remont mieszkania. Wzięłam z domu metr żeby mierzyć sprzęty bo przestrzeń w mieszkaniu mamy ograniczoną
reklama
buziaczek1
harshka nie no my nic narazie nie kupujemy mamy kilka ciuszkow cio tak napotkalismy na swojej drodze a tak to na styczen zostawiamy zakupy najpierw swieta nie ma co sie spieszyc dzidzius nie ucieknie w pl ciuszki po grosikach chiba choc nie wiem bo dawno tam na zakupach nie bylam... nie chcemy czasu wyprzedzac po cio wywolywac wilka z lasu?
milutku na capuccino do sfery sie przejdziemy po porodach skoro juz sie tam nie pali to maszna posiedziec
na fajnych skorkowych fotelikach - bez dymu!
barbra mnie tak wlasnie bolalo w zeszlym tyg tylko sciany pomagaly ale nie martw sie bylam z tym u poloznej i to tilko rozciaganie nic groznego tylko gorzej bedzie podobno- samo przejdzie
idziemy pod prysznic z moim malym leniem w brzuchu
milutku na capuccino do sfery sie przejdziemy po porodach skoro juz sie tam nie pali to maszna posiedziec
barbra mnie tak wlasnie bolalo w zeszlym tyg tylko sciany pomagaly ale nie martw sie bylam z tym u poloznej i to tilko rozciaganie nic groznego tylko gorzej bedzie podobno- samo przejdzie
idziemy pod prysznic z moim malym leniem w brzuchu
Ostatnia edycja: