Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
spodziewałam się tego po niej, taki zimny babsztyl zadzierający nosa. Jeszcze koleżanka mi mówiła, że nim przyszłam to narzekała, że więcej zachodu z tymi papierami niż to warte i na koniec dopisała ocenę innym długopisem... No to się wyżyła na ciężarnej. A koleżanka miała taką miłą opiekunkę, też przy niej wpisała piąteczkę, żałuję, że ja trafiłam do tej drugiej...
Ale ja zawsze mam takiego pecha.Nie przejmuj się, potem (w pracy) i tak nikt nie pytan nawet o ocenę z dyplomu a co dopiero z praktyk. A ten babsztyl jeszcze dostanie za swoje. Wraca zarówno dobro jak i zło wyżądzone innymWredna baba z praktyk dała mi 4spodziewałam się tego po niej, taki zimny babsztyl zadzierający nosa. Jeszcze koleżanka mi mówiła, że nim przyszłam to narzekała, że więcej zachodu z tymi papierami niż to warte i na koniec dopisała ocenę innym długopisem... No to się wyżyła na ciężarnej. A koleżanka miała taką miłą opiekunkę, też przy niej wpisała piąteczkę, żałuję, że ja trafiłam do tej drugiej...
Ale ja zawsze mam takiego pecha.
I tak pewnie jeszcze źle wypełniła rachunek i będę musiała do niej latać, pomijam to, że cały pomazany korektorem...

No pewnie tak,ale tak mi sie nie chce isc i lezec...wiem jakie to uczucie chęci kąpieli a tu dupa- czlowiek ma lenia. Za to zmęczenie po tym ci powinno przejść- przynajmniej ja tak mam![]()