Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
spodziewałam się tego po niej, taki zimny babsztyl zadzierający nosa. Jeszcze koleżanka mi mówiła, że nim przyszłam to narzekała, że więcej zachodu z tymi papierami niż to warte i na koniec dopisała ocenę innym długopisem... No to się wyżyła na ciężarnej. A koleżanka miała taką miłą opiekunkę, też przy niej wpisała piąteczkę, żałuję, że ja trafiłam do tej drugiej...
Ale ja zawsze mam takiego pecha.Nie przejmuj się, potem (w pracy) i tak nikt nie pytan nawet o ocenę z dyplomu a co dopiero z praktyk. A ten babsztyl jeszcze dostanie za swoje. Wraca zarówno dobro jak i zło wyżądzone innymWredna baba z praktyk dała mi 4spodziewałam się tego po niej, taki zimny babsztyl zadzierający nosa. Jeszcze koleżanka mi mówiła, że nim przyszłam to narzekała, że więcej zachodu z tymi papierami niż to warte i na koniec dopisała ocenę innym długopisem... No to się wyżyła na ciężarnej. A koleżanka miała taką miłą opiekunkę, też przy niej wpisała piąteczkę, żałuję, że ja trafiłam do tej drugiej...
Ale ja zawsze mam takiego pecha.
I tak pewnie jeszcze źle wypełniła rachunek i będę musiała do niej latać, pomijam to, że cały pomazany korektorem...

No pewnie tak,ale tak mi sie nie chce isc i lezec...wiem jakie to uczucie chęci kąpieli a tu dupa- czlowiek ma lenia. Za to zmęczenie po tym ci powinno przejść- przynajmniej ja tak mam![]()