reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Witam
Wczoraj mnie tu nie było i proszę jaka sensacja mnie ominęła:-)
Migotko gratuluje serdecznie!! Pierwsza dzidzia już z nami!! Zycze szybkiego powrotu do domu
M chyba z krzesła spadnie,jak mu powiem ta nowinę:-D Gdyby nie niedziela to już bym prała resztę rzeczy do torby szpitalnej;-)
Pastela,Harsh,Migotka mój Sammy dołącza do klubu przeziębionych.Od piątku kaszle jak gruźlik a wczoraj wieczorem dopadła go gorączka,na szczęście już nie ma.

Lece jeść śniadanko

reklama
dzien dobry :)

MILUTEK- Ty jeszcze na BB? :) rozumiem, ze juz spakowana jestes i przyszykowana na jutrzejszy dzien :)
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)
Właśnie odpoczywam po śniadanku przy kompie:):)..

Plan na dzisiaj: prasowanie ubranek dziewczynek, sprawdzenie jeszcze raz torby, zabiegi pielęgnacyjne (depilacje itp.), odkurzenie sypialni i przygotowanie eMkowi poscieli na przebranie jak bedziemy wracac do domku:) a i zrobienie listy co ma eM i moja mama zrobic i posprzatac na przyjazd dziewczynek:)

aga_cina, harsh wiadomo,ze kazdemu pasuje co innego, ale Fairy moge polecic :tak:
Ja jeszcze wyprobuje ten w tych woreczkach z plynem w srodku, bo ten w kostkach proszkowych jakis taki.
Ogolnie do naszego pranka uzywalismy Surfa Twilight czy cos takiego. Ale tez bedziemy raczej teraz kupowac jeden plyn do prania :)

Malinaa, widze, ze nie tylko ja mam taki plan, hiii.

Az mi sie porod snil i nie bylo to nic nieprzyjemnego ;-)

Przespalam prawie cala noc. Raz na siku i przy okazji zdrapalam rece i potem posmarowalam Oilatum kremem. Dzis juz kupie to co lekarz mi dal. Stekalam tylko jak sie z boku na bok przewracalam, bo mnie kregoslup boli... Ale lepsze to od wysypki :-) Smieje sie sama do siebie, bo to moje szczescie bez przerwy sie rusza, ciagnie pepowine, nogi przeklada. ADHD normalnie.

Ide cos wyczarowac na sniadanko.

Milego dnia :-) kolejne pranko sie pierze

Milusia szczęściaro nasza :* masz jakieś rozrywki (książki, gazety, krzyżówki?), bo tydzień to dość długo.. oczywiście będziemy zasypywać Cię smsami to może trochę pomożemyw szpitalnej nudzie ;) Pewnie Ci USG zrobią, to daj znać jakie duże są Amelka i Oliwka, ok? Zajrzę jeszcze później :*

A ja powoli się zbieram.. Przed 8 zjadłam z mężem śniadanie, on pojechał na strzelanko, a ja z powrotem w kimanko ;) I obudził mnie Fredzik jak wskoczył przerażony mi na łóżko, bo stojak na wanienkę, pod którym spał, zsunął się na niego, biedaczek prawie zawał miał ;) a ściana zarysowana, trudno.. takie usterki już nie robią na mnie żadnego wrażenia ;)
A mama robi dzisiaj zrazy na obiad, więc mój kalafior będzie idealny do nich :D

Malinka- mam sudoku przygotowane, gazetki z dzidziulkami, mp3 i gadu gadu ściągnięte na komórkę wiec jakby co to zakładać numery i pisać do mnie:) wtedy na pewno sie nie będę nudzić...a i pamiętajcie ze mogę Was czytać na bb tylko nie mogę na nim odpisywać:):-D:-)

MILUTEK- wow!! to caly dzien masz juz zaplanowany :) i lista dla meza tez zrobiona :) bardzo dobry pomysl! dopisuje do swojej listy, bo moj to na pewno wszystko zapomni :)

ale Ci dobrze, bo juz niedlugo bedziesz tulic swoje malutkie istotki :)

czesc dziewczyny

ja po koszmarnej nocy za duzo wiadomosci jak na wczorajszy dzien heehh

wpadam tylko na chwile bo musze sie zabrac ostro dzis za pranie i pakowanie bo juz niedługo przeprowadzka wiec nie wiem czy dziś jeszcze zajrze na BB

Milu- gdyby mi sie nie udało zycze ci wszystkiego dobrego aby wszytsko przebiegło tak jak sobie wymarzysz:tak: trzymaj sie dzielnie i pisz do nas koniecznie trzymam kciuki i buziaki dla was;-)
Meggy- napisałam ci pw

ok lece na sniadanie

Witam, nastroju jakoś nie mam, wczoraj jeszcze gości mieliśmy.
Mili dzięki za info o Migotce, wcześniej dostałam sms-ka od nie wiem której:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:, początek numeru 696, końcówka 80 - przyznawać się bez bicia która to:confused::confused::eek::errr:.

reklama
cześć dziewczyny :-)
Ale się wczoraj wynudziłam, jednak nie umiem sama całego dnia usiedzieć, jak się nie poruszam, to mam doła. Już wolę bolący brzuch :zawstydzona/y:
Dziś wreszcie z M, muszę go wytulać za cały tydzień:tak:, bo potem chodzi na popołudniówki, to go praktycznie nie widuję :-(

Do góry