reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcóweczki 2011

witam sie
ona trzymam kciuki dobrze ze cie zostawili beda miec cie na oku i moze sie wszytsko ladnie usabilizuje ;-)

harsh usciski dla Ola biedaczysko :-(
malinka maly sukces 700g zawsze cos ;-)

reklama
dziewczyny... kasiulka85 z powodu najróżniejszych problemów nie udzielała się u nas ostatnio ... wczorajsza decyzja o cc na 25 lutego zasmuciła i zestresowała bardzo ... proszę o moc kciuków dla niej:-) żeby się choć troszkę uśmiechnęła! :-)

ściskam cię kasiu mocno! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Agacina trzeba nalać ciepłej wody do oporu rozpuścic soli aż sie nie bedzie chciała rozpuścić na dno położyc folie aluminiową i wrzucić widelczyli i same sie wyczyszczą

wyprobowalam ten sposob, innych nie doczytalam juz. Ale ten poradzil sobie swietnie :-) mam piekne widelczyki za niewielkie pieniadze ;-) teraz musze znalezc jakies ciekawe pucharki do deserow i lyzeczki takie dlugie :-) a potem jeszcze jakies sztucce odswietne

Ona, mam nadzieje, ze wszystko dobrze.

Agacina świdnickie susły to takie ciasteczka produkowane w ciastkarni w Świdniku (tu mieszkam). A susły perełkowe mamy na obecnym świdnickim lotnisku i było bardzo dużo protestów ekologów przeciwko budowie portu lotniczego na lubelszczyźnie właśnie w miejscu tego obecnego lotniska. Ekolodzy przegrali, budowa ruszyła, susły niby gdzieś przenieśli i tak suseł stał się symbolem Świdnika.

Faktycznie! Cos bylo z tymi suslami. Moj M. jest z Lublina, a ja tam mieszkalam kilka lat :-) A to lotnisko buduja? Mogliby zrobic jakies loty ze Szkocji do Lublina, to by do domu bylo blizej ;-)

Harsh, pozdrow Pinke koniecznie :-) i zdrowia dla Ola. strasznie czesto choruje ostatnio.
Tez zamowilam sobie herbatke z lisci malin :)

Malinaa, a mnie pepek nie wylazl ;-p

Aleeee mi sie spac chce. Rozwazam dzis nieiscie do szkoly. Moze sie przespie jeszcze chwile a potem przemysle.

Agacina to ma być lotnisko międzynarodowe więc myślę że i do Szkocji coś poleci, tylko kwestia czasu;) planują że pierwszy samolot ma odlecieć w 2012 roku. Teraz trwa ostra budowa, powycinali masę lasów, robią drogi, jeden wielki cyrk! Jeszcze jedna z dróg dojazdowych do lotniska ma lecieć obok mojego bloku, po prostu rewelacja. Ale może miasto i ogólnie cały region coś przez to zyska...

Kasiulka, Ona trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku! &&&&&

Ewi czemu buczysz?

Patik chyba zachorowałam na ten Twój biokominek :O Nie wiedziałam o istnieniu takiego cuda co komina nie potrzebuje.. to w takim razie mozna w bloku?? Pewnie sporo kosztuje, co?? Muszę o tym poczytać ;)

Kasienka nockę miałam podobną z tą różnicą, że spędziłam w kibelku godzinę, brzuch bolał niemiłosiernie, oczywiście mąż w trasie, ja sama w domu, ale już nie wchodziłam na bb, żeby nie siać paniki jak ostatnio ;) No przestraszyłam się nie na żarty.. I powiem Wam wszystkim, że jak to tak podobnie boli to ja nie dam rady ani z podwoziem zrobić porządku ani nic zjeść ani do torby zajrzeć czy wszystko mam.. Próbowałam oddychać, ale lipnie mi to szło ;p No i po tej godzinie padłam jak mucha aż do rana, do pierwszego odwiertu w ścianie sąsiadów ;)

Ewe wczoraj sukces, ale dzisiaj poracha :/ Mimo, że w nocy zrzuciłam chyba cały "balast" to waga pokazała duuuużo ale wcale nie musiałam na nią wchodzić, widać po poduszkach na stopach, pokarało mnie za to stanie przy żelazku wczoraj :/

Kasiulka85 ściskamy za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&& Pomyśl, że już niedługo zobaczysz swoje maleńkie szczęście i tylko to się liczy :D

Futrzak mam nadzieję, że się nie przepracowujesz :*

JA NIE CHCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE JUZ ZIMY BUUUUUUUUUUUU...................

Malinka - skądże:-D od rana zabieram się do roboty ale jeszcze nic nie zrobiłam po za śniadankiem....i leniuchowaniem:-D a teraz idę se zrobić herbatke:-D

reklama
Ja mam rozmrożone ciasto i nie mogę do niego podejść, a wystarczy rozwałkować i wyciąć ciasteczka ;p
Może chociaż jedną blachę zrobię, co już się będzie piekło i cudny zapach po domku niosło :)

Do góry