reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

hej!

Wracam do Was...

ale szok! kciuki dla bosej!

a od magnolii mamy jakieś wieści?

scarletka - to w RESERVED są jeszcze jakieś wyprzedaże?

marta - pysznie Twój chlebek wygląda!:tak: zrobienie zakwasu to wyższa szkoła jazdy.
to porównanie do byka i krowy było naprawdę okropne:no::-D

malina - co tam u gina?

harsh - pytałaś o imię...teraz na topie Helenka, Rozalka....póki nie zobaczymy to nie podejmiemy decyzji

reklama
Mój przy pierwszym wstawał chętnie. Wręcz leciał do małego jak zapłakał, albo siedział przy łóżeczku i słuchał czy oddycha. Właśnie wczoraj przed zaśnięciem powiedział mi, że za niedługo znowu będziemy leżeć w bezdechu i nasłuchiwać spania, mlaskania i oddechów malutkiego:-) i że znowu będzie mi kazał ciszej spać i ciszej oddychać żebym mu synka nie zagłuszała:-D

Hej
Widzę że początkowe terminy się rozpakowywują :-) Marta1981 - Wyślij ten chlebek Malinie :-)

Bosa - trzymam kciuki :-)

A ja znów sobie przypominam że mam na koniec miesiąca czyli Wy już ładnie rozpakowane będziecie a ja będę się tu kisić w ciąży :-)

madzik z głupka weszłam do Reserveed w Bonarce i akurat te najmniejsze ciuszki były bardzo po przeceniane. Spodenki dresowe 9zł-14, koszulki 9 zł -15zł, bluzy po 19 zł, dżiny po 19 zł,

Bosa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie i Stellkę :*

Scarlet a jak u Ciebie - już cisza z chorobami?? Mi jest lepiej, jeszcze ze 2 dni i powinnam być zdrowa, kaszel trochę męczy mi brzucha i się zaczęłam zastanawiać co jak bym miała cc, chyba by mnie rozerwało ;p No ale zobaczymy..

Madziu wizytę mam na 17, trzymaj kciuki :*

Idę się zrobić na bóstwo i namówię eMka na jakieś fotki ;)

Acha jeszcze opowieść o naszym zajefajnym psie:
Fredzik uwielbia zabawy na śniegu i czasem miałczy pod drzwiami balkonowymi, żeby mu pozwolić pohasać, no to czasem mu otwieramy na parę minut, ale wczoraj strzelił klocka na balkonie, w nocy klocek zamarzł ;p A dzisiaj Fred znowu miałczy, to dla świętego spokoju go wywaliliśmy a on tym twardym klocem zaczął się bawić, podrzucać go i gonić masakra ;p Jak to zobaczyliśmy to szybko eMek chciał go do domu zawołać, ale nie zauważył, że ten wlatuje do pokoju z klockiem w zębach i zaczęło się.. nie chciał go oddać bleeeeee.. aż go ciastkiem przekupiliśmy i zabraliśmy tego kloca.. no masakra :p

papcia - dokładnie tak mam na imię...ale trzeba było na listę marcowych mamusiek spojrzeć...to rozwiałoby twoje wątpliwości:-D

malinka - ja tez będę trzymać kciuki o 17:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& łomatko... co za zabawy z fredzikiem macie:-D

Bosa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie i Stellkę :*

Scarlet a jak u Ciebie - już cisza z chorobami?? Mi jest lepiej, jeszcze ze 2 dni i powinnam być zdrowa, kaszel trochę męczy mi brzucha i się zaczęłam zastanawiać co jak bym miała cc, chyba by mnie rozerwało ;p No ale zobaczymy..

Madziu wizytę mam na 17, trzymaj kciuki :*

Idę się zrobić na bóstwo i namówię eMka na jakieś fotki ;)

Acha jeszcze opowieść o naszym zajefajnym psie:
Fredzik uwielbia zabawy na śniegu i czasem miałczy pod drzwiami balkonowymi, żeby mu pozwolić pohasać, no to czasem mu otwieramy na parę minut, ale wczoraj strzelił klocka na balkonie, w nocy klocek zamarzł ;p A dzisiaj Fred znowu miałczy, to dla świętego spokoju go wywaliliśmy a on tym twardym klocem zaczął się bawić, podrzucać go i gonić masakra ;p Jak to zobaczyliśmy to szybko eMek chciał go do domu zawołać, ale nie zauważył, że ten wlatuje do pokoju z klockiem w zębach i zaczęło się.. nie chciał go oddać bleeeeee.. aż go ciastkiem przekupiliśmy i zabraliśmy tego kloca.. no masakra :p

u mnie lepiej, wirusisko odpuściło, ale jestem jeszcze strasznie zaflegmiona:-( też mi paskudnie potrafi wytrząść brzuszek, a mały się złości:-D

A Fredzik the best:-D to sobie znalazł zabaweczkę hihihihi

mysza Ty pamiętaj, że ja Ci towarzystwa dotrzymam;-)

a myśmy się pochorowały...Z nie poszła do przedszkola, mnie boli gardło, jeszcze za oknem śnieg więc już jesteśmy uziemione na maxa:confused:

No co jest do cholery, że wszystkie na końcówce łapią jakieś choroby grr........ Teraz to powinnyśmy spać, zbierać energię i się relaksować przed wielkim dniem :D

Jeju ale mnie brzuch boli, ale u góry po lewej stronie, a Jasiek jakiś nieruchawy dzisiaj :/

reklama
Harsh, Pinka, musialyscie przypomniec o tym piwie...

Marta, jesli Twoj chleb ma takie magiczne wlasciwosci, to ja chociaz 2 kromeczki bym chciala ;-)
Ale numer, Bosa na porodowce! Co ona wczoraj robila? Czekolada z wedla z malinami byla i dlugi spacer? tak?

Wy tak piszecie, ze eMkowie Wam grubna a moj chudnie! az mam wyrzuty sumienia, ze ja jem, a ten tylko soczek saczy.

Ale mialam koszmarna noc. I to przez kota. Nie wrocil na noc! Latalam kilka razy na dol sprawdzic czy jest, bo albo mi sie przysnilo, ze na stoliku w ogrodzie siedzi, a to ze w niani uslyszalam miaukniecie. O 5 wylaczylam nianie i pomyslalam - bedzie glodny to wroci. M. z pracy wrocil i przywital go miauczeniem. Baran. Nie pogniewalabym sie jakbym zaczela rodzic ze zdenerwowania..

Do góry