Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ziarnka słonecznika, siemię lniane, mak i płatki owsianeMarta twoj sen sie sprawdził ahhah w połowie rzecz jasnaa co ty do tego chleba dodajesz co????????? ze bosa tak pognało????
:-).Zakwas hoduje się 2 tygodnie, więc mimo szczerych chęci, przed porodem chlebka nie uraczyszBoziuuu codziennie prawie bierze ktoras z nas:-) bosa urodzila:-):-) ale jajaja tez juz chce:-) marta jak mi sie ten zakwas zrobi a jutro mnie emek na zakupy zawozi wiec jutro zaczynam go robic
to ten przepis na ten twoj magiczny chleb poprosze z miejsca:-) tylko zeby ten zakwas sie szybko zrobil
![]()

Niezłe - Olka urodziłam w 42 a Jula w 41 tygodniu - wiem kiedy robione;-)Dziewczyny czytając Was ogłaszam konkurs na pierwszą Marcówkę, która ukończy 41 tydzień ciąży!!!
Do wygrania poród gwarantowany w ciągu następnych 2 tygodni!!
:-)
.Ja też cały dzień ziewam po pobudce o 5:56 sms-kiem od Bosej;-)i dalej mi sie ziewa............
:-).
za cały dzień
to więcej dziś z Wami nie piszę

.
ale twój M ma wizje, wyobraziłam sobie taki obrazek 
ja to sobie myślę tak że sexi ciałko można wypracować ćwiczeniami+dieta ...a na totalną rozklapiochę (jak sobie wyobrażam po uurodzeniu sn 6tki dzieci...) to chyba tylko operacja?W ramach skarżenia się: nadal nie mamy łóżeczka i kołyski!!! Będę dopiero na sam koniec lutego!!!!
no ona na pewno by rozwiała nasze wątpliwości:-)Futrzak szkoda że moja babcia już nie żyje bym ją zapytała jak to jest bo ona po9