reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

papcia a to łobuz z tego twojego eMka :szok:
nic dzis nie udalo mi sie zrobic bo ciagle kots mi przeszkadzal wiec tel. lub wizyta wrrrrrr......... dobrze ze jutro niedziela :-D

reklama
papcia z Tobą lepiej nie zadzierać;-) ciekawe jaką teraz będzie miał minę, jak się dowie że akcja poród wstrzymana...a może był zaskoczony tym pytaniem i niepotrzebnie się zakręcił z tym gadaniem... faceci mają czasami dziwne zagrywki - jedni przyznaja sie do tego ze chcą być przy porodzie, inni nie...najważniejsze chyba co Tobie mówi i co razem uzgodniliście
masala odpoczywaj w takim razie:-)

ja tez sie kalde spac mam nadzieje ze jutro papcia opisze nam co wyniklo z akcji porod :-D spokojnej nocki moze ktoras brzuchatka sie rozpakuje bo mamy tu juz kilka zniecierpliwionych i zmeczonych kuleczek ;-) :tak:

Buziak ale oni wychodza n abalkon a ja bezczelnie zamykam za nimi drzwi i musza walic w nie zebym ich wpuscila:p Wiec to nie tyle ile smrod dymu leci do meiszkania, co smrod ktory oni wnosza na swoich ubraniach;/

Buziak ale oni wychodza n abalkon a ja bezczelnie zamykam za nimi drzwi i musza walic w nie zebym ich wpuscila:p Wiec to nie tyle ile smrod dymu leci do meiszkania, co smrod ktory oni wnosza na swoich ubraniach;/

mieszkalismy z tesciowa 1,5roku i ona byla paląca masakra palila jak smok niby w oknie wsyztsko szło do domu a najzabawniejsze bylo ze caly czas mowila ze szanuje moja ciąże siedzac i palac kolo mnie :wściekła/y: nie mielismy wtedy mozliwosci zmiany lokum ale za to teraz jak do nas przychodzi to pali na zewnatrz :-) przed domem i marznie ;-)

Ostatnia edycja:
masala- to niech ten twoj kucharz im pogoni kota bo kurna tobie nerwow nie trzeba jeszcze pruc ... cuz.... hmmm okna pootwieraj i ogrzewanie powlanczaj :confused:

ewe -no moj tata jest palaczem i powiem wam ze my juz mu zapowiedzielismy ze jak do nas przyleca to wychodzi pod blok i na spacerze czy tym podobnym palic w obecnosci naszego syna nie bedzie i on sam to mowi ze nie zapali w naszym towarzystwie...ale ja jakos w to nie wierze...w kazdym razie jarania na chacie nie bedzie... moze sobie przed blok wyjsc.

Ostatnia edycja:
dobrywieczor

sorrki ale ja dzis tylko o sobie napisze :/ Mam humor jakbym tysiacami lewych nog wstala.
Chcielismy dzis komode dla dziecka kupic z przewijakiem- i doopa. nic ciekawego nieznalezlismy. Sa ladne komodki- ale drogie- i jakosc jakas taka srednia. W ikea znowu- wszystko w miare trzyma sie kupy- ale nie ma wyboru ...i w sumie nici z zakupow. Zloszcze sie bo nie mam gdzie upranych ubranek ukladac- wiec ich jeszcze nie piore..
Dobrze ze bedac juz w domku wyszperalam na allegro drewniany przewijak- ktory zamontuje sobie na lozeczko. Teraz moge kupic kazda komode co mi sie spodoba ( wczesniej ograniczona bylam do tych z przewijakami) Mam nadzieje zse jutro jakas upoluje.

Wiec ogolnie poplakalam sobie dzisiaj calkiem duzo- i jestem mega zmeczona,
Odezwe sie jutro

Patik- ciesze sie ze zyjesz po tym moim ciescie :)- Daj znac jakie modyfikacje wprowadzilas- moze warto ulepszyc ciacho!

Dzien dobry, widze, ze nie ma zadnych nowych malenstw :-)

Papcia- jak zakonczylo sie pakowanie torby przez emka? :-) Aparatka z Ciebie! :-)

Tulip- powodzenia na "polowaniu"! Jak dzisiaj humorek?

Dzisiaj pojawila mi sie na wkladce rozowa wydzielina ze lekkimi sladami krwi , wiec chyba na wszelki wypadek dopakuje torbe...

reklama
heja - w drodze na siku wpadłam sprawdzić, czy żadna się nie rozpakowała ale skoro nie to idę jeszcze podrzemać :-) śniło mi się, że pokazywałam mężowi paznokcie Natki przez brzuch i mała mnie przez ten brzuch ugryzła :szok:

Migotka -wracaj, wracaj, 2 miesiące szybko miną a potem wakacje.. szkołę warto skończyć, moją przyjaciółka z lat młodości (jak to brzmi!) urodziła na początku ostatniej klasy liceum, mama dowoziła jej, na zmianę z mężem, synka na przerwy w szkole i karmiła w gabinecie u higienistki - mały szybko stał się ulubieńcem całej szkoły :-) dzięki temu jakoś prztrwali ten ostatni rok, ona zdała maturę, potem poszła na studia... - wszystko da się pogodzić przy dobrej organizacji, więc - powodzenia! :-)

Ostatnia edycja:
Do góry