Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przeniosła się na drugi bok, dla mnie szok po ok. mieś. tkwienia w jednym miejscu... hmmm wczoraj jak się przestawiała to bałam się, aby nie fiknęła głową do gory, ale raczej nie dała rady bo za ciasno 
widziałyście przekrój przez budowę piersi? tam są same kanaliki, którymi mleko spływa na bieżąco, więc nie można wypić co do ostatniej kropli.
dobrze pastela pisze - jak zależy na karmieniu to przystawiać, przystawiać, pierwsze tygodnie niemal cyców nie chować;-) jeżeli dzidziuś tego wymaga bo reguł 100% nie ma na naszych Krasnali.

ale coś się boję że z niej wypadłam bo miał być 6 a tu nic:-(
masala kolejna choróbka:-( walcz z przeziębieniem, dużo zdrowia:-)
Madzikm sto lat dla Zosi - niech uśmiech i radość towarzyszy jej przez całe dzieciństwo:-)
tulip nie chce się nastawiać na jakieś konkretne wiadomości - po prostu jadę ginkowi trochę ponarzekać - choć może wygoni Zosię;-)
Pastela czuję ból podbrzusza - ale to normalka - skurcze to nie są
Ewe wiem wiem kolejkaale coś się boję że z niej wypadłam bo miał być 6 a tu nic:-(
dobra zbieram się pomału, muszę się ogarnąć, za pół godziny wychodzę, trzymajcie kciuki:-) mam brać torbę?![]()
i nie wracaj juz w 2paku :-)