reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

barwnika nie miałam więc jest koloru brązowego:-) chciałam zabarwić koncentratem z buraków +cukier puder ale cholerka ...koncentratu z buraków nie znalazłam (bo w sumie nie wiedziałam czy koncentrat z buraków to to samo co koncentrat na barszcz więc stwierdziłam że brązowy kolor też będzie ok:-) ) ciasto wyszło super i wszystkim smakowało:-D a ja pierwszy raz w życiu robiłam cos takiego skomplikowanego:-D najwięcej trudu sprawiło mi cięcie ciasta na 3 części:-D

reklama
Harsh ... możliwe możliwe ... bo jeszcze wczoraj mówiłam, że jesli jutro sie zdecyduje wyjść to tylko popołudniu bo rano mama się będzie "odpiękniać" :-)

Hars jak chcesz to możemy Cie na trzeciego na jutro dopisać hehe;) a ja raczej jestem za sn, chociaż czasami mam dość i już bym chciała mieć to cc i wszystko za sobą...

dzien dobry :)

Mame mam od wczoraj u nas wiec czasu troszke mniej na czytanie chwilowo;-)

Widze,ze nikt od wczoraj nie urodzil ;-)
a mi tak T. przepowiadal,ze urodze z niedzieli na poniedzialek, i co? i nic.... :-D:-D

Harsh, po smerfy specjalnie M pojechał do Carefoura i zabrał ostatnie 2 paczki:tak::-D:-D. Jak wnosiłam tort do bawialni to pracownica pytała się gdzie można taki tort zamówić :eek:- a ja że u mnie:-D:-D:-D.

reklama
Do góry